2777
2789
عنوان

بارداری

54 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من چاقم ودکتر گفته برای  بارداری باید لاغر بشی اخه من هرکاری میکنم لاغر نمیشم چون پرخوری دارم بین شما  کسی هست که چاق باشه وباردارهم شده باشه اگه کسی هست توروخدا بگین چجوری باردارشدین

قد و وزنت چنده گلم؟

من قدم ۱۶۵وزنم ۷۳بود باردار شدم الان ۸۱هستم خیلی اضافه کردم قبلشم اضافه وزن داشتم باید کم بخورم 

اگه میشه یه صلوات برای سلامتی نی نیم بفرستین ممنونم 

باشگاه برو

پباده روی کن

کم غذا بخور

مثلا با خودت تصمیم بگیر که کلا همیشه سفره و پهن و جمع کنی هرجا بودی حتی اگه کسی هم بود تو پاشو 

یا مثلا تو خونه اگه تونستی چند تا وسیله رو باهم ببری نبر دونه دونه ببر که مجبور شی تحرک داشته باشی من  اینکارا رو میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نود کیلوام

باید کم کنی گلم برا بارداری میفتی تو درسر خیلی خطر داره 

من وزنم  شد۸۳دکتر دعوام کرد تو بارداری رعایت کردم شدم ۸۱الانم باید رعایت کنم ماکرانی اصلا نمیخورم میوه زیاد میخورم برنجم کم میخورم 

ممنون گلم خداکنه جواب بده

چایی خیلی تو بارداری بده 

من که باردارم دکتر میگه باید وزن کم کنی از یه طرفم زیاد نمیونم تحرک داشته باشم یا پیاده روی 

دکتر هم میگه نباید گرسنه بمونی