2777
2789

وای بچه ها گفته بودم ازعشقم دوماه ونیمه جدا شدیم..همش پیام ها مختلف وفیلم..عاشقانه میفرسته بهم گفتید بلاکش کنم تا به ابن روال عادت نکنه (من جواب هیچچچکدوم ازپیاماروندادم فقط سین میکردم)اونم به همین سین کردنا دل خوش کرده بود و حرف نمیزد فقط کلیپ و پیام آماده میفرستاد....ح بلاکش کردم‌..

حالا دوباره بایه اکانت دیگه پیام فرستاده چکارکنم؟؟؟

بنظرتون کارعاقلانه چیه من خیلیستش دارم باید چه عکس العملی نشون بدم تا اون بفهمه باید زنگ بزنه اینکارا فایده نداره؟؟؟ 

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

بچه ها خنگ شدم نمیدونم چکاری درسته چطور بفهمونم بابا عین انسان حرف بزن زنگ بزن

..

؟؟😭

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش حرف بزن

اخه اونکه حرفی نزده...

منتظر همینه که من شروع کنم حرف بزنم .

درآینده باز کاراشو تکرار کنه تااعتراض کردم بگه خودت خواستی خودت برگشتی خودت شروع کردی

شمارتو عوض کن تلگ.رام و ... تو حذف کن

من اصلا فضای مجازیهامو همروپاک کردم.

به دتیرکت مامانم پیام میده😂

بهش چراغ سبز نشون بده😍

مگه سین کردن چراغ سبز نیست؟؟

میترسم دلخوش کنه به سین کردنام نبودنم رو احساس نکنه خیالش تخت بشه که من دوباره خرش شدم...

هیچ زحمتی برای زنگ زدن نکشه

من اصلا فضای مجازیهامو همروپاک کردم. به دتیرکت مامانم پیام میده😂

بلاکش کن ، اگر دوست داری بهت زنگ بزنه کاری کن مجازی نتونه بهت دسترسی داشته باشه از هیچ جا تا نگرانت شه مجبور شه زنگ بزنه 

No Reply
اگه دوسش د ار ی چرا جدا شدی اگه مشکل جدی نداری چرا بچه بازی درمیاری اگه هم مرد زندگی نیس که هیچ

مردزندگیه..ببین عزیزم تمام فاکتور های یه مرد باکلاس و همه چی تموم داره.

اما شکاک وبد دله بشدت...من بخاطر همین ترکش کردم تاخودش رو درست کنه .اشتباهش رو بپذیره زنگ بزنه بگه آره من همچین مشکلی دارم خیییلی خودخواه ومغروره من اینو میخوام.

نه اینکه خودم پاسوخته دوباره برگردم منت کشی...

اینم بگم تواین پنج سال ازبس منتش رو کشیدم ووابستش بودم..فکر کردم سوختن وساختن وظیفه امه

بلاکش کن ، اگر دوست داری بهت زنگ بزنه کاری کن مجازی نتونه بهت دسترسی داشته باشه از هیچ جا تا نگرانت& ...

مرسی عزیزم..

زندگی با مرد بد دل و شکاک جهنمه اینا یک درصدشون شاید اصلاح بشن اونم اگه خودشون واقعا بخوان و تحت نظر روانشناس باشن. ممکنه به خاطر دوری یا فشار روحی و جنسی یه مدت این اخلاقشو پنهان کنه تا بگه اصلاح شده ولی اصلاح نمیشن و این خصلت تا ابد توشون هست

مردزندگیه..ببین عزیزم تمام فاکتور های یه مرد باکلاس و همه چی تموم داره. اما شکاک وبد دله بشدت...من ...

اخه بددلی یه چیزی نیست خودبخود خوب بشه حتی مشاور هم تا حدی کمک میکنه بعدها دوباره برمیگرده قشنگ فکر کن ببین بخاطر عشق میتونی نادیده بگیری رفتارشو یا اینکه فقط وابسته این

خدایا بغلم کن❤