به راحتی شک نکن بابای همکلاسیم اوپراتور شرکت تبلیغاتی بهش زنگ زده بود خانمه لوندانه صحبت کرده بود این پیله هر روز بهش زنم میزد عاشق صدای خانمه شده بود ندیده فکر کن 😁😂🤣🤣😂😂🤣🤣
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میخوام بفهمی همه مردها پیر و جون نداره ممکنه با کوچکترین چراغ سبزی از راه بدر بشن بس زمینشو خودت فراهم نکن ..ولی نامزدت رو از مرام و شخصیتش بشناس ایا روی گوشیش حساسه ؟ میرین بیرون چشماش به زنها هست ؟؟ پشت سر زنهای مردم حرف میزنه اسمشونو میاره ؟؟راجب اندام زن دیگه ایی نظر میده ؟؟رابطش تو محیط کارش با زنها چجوری ؟؟ رابطش با مادرش و خواهراش چجوری ؟؟ همه نشونها برای مرد بند و بار رو میشه تشخیص داد
نهایت تستم اینه فالوراشو چک میکنم بیاد پیشم تلشو یه نگاه میکنم همین بچه ی خوبه ولی با دوستاش فوشای ب ...
منم اونجوریم ولی اون منو تودوران مجردیم که تازه میرفتم دانشگاه نگو یکی ازدوستاش تودانشگاه ماس بهش گفته بود نگاکن حواست باشه هرخبری شدبهم بگو یه روز دیدم شوهرم زنگ زد گفت که کجایی گفتم دارم برمیگردم خونه گفتش چرا گفتم اخه اومدم دانشگاه دیدم نوشتن امروز کلاس تعطیله بعدهااااا بهم گفت که خودم میدونستم تعطیله میخواستم ببینم توچی میگی راستشومیگی یانه یه بارم گوشبمو هک کرده بود بدون اینکه من روحمم خبرداربشه هرکس پی ام میداداون هم میدید