2777
2789
واقعا خیلی زود منحرف میشن

به راحتی شک نکن بابای همکلاسیم اوپراتور شرکت تبلیغاتی بهش زنگ زده بود خانمه لوندانه صحبت کرده بود این پیله هر روز بهش زنم میزد عاشق صدای خانمه شده بود ندیده فکر کن 😁😂🤣🤣😂😂🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به راحتی شک نکن بابای همکلاسیم اوپراتور شرکت تبلیغاتی بهش زنگ زده بود خانمه لوندانه صحبت کرده بود ای ...

ای وااااااای اون دیگه کیه چه حالب🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نهایت تستم اینه فالوراشو چک میکنم بیاد پیشم تلشو یه نگاه میکنم همین بچه ی خوبه ولی با دوستاش فوشای ب ...

عزیزم پسرا همینن یعنی من تا حالا یک مورد استثنا ندیدم تو نسل جدید یا بلدن یا یاد میگیرن به مرور 

ای وااااااای اون دیگه کیه چه حالب🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میخوام بفهمی همه مردها پیر و جون نداره ممکنه با کوچکترین چراغ سبزی از راه بدر بشن بس زمینشو خودت فراهم نکن ..ولی نامزدت رو از مرام و شخصیتش بشناس ایا  روی گوشیش حساسه ؟ میرین بیرون چشماش به زنها هست ؟؟ پشت سر زنهای مردم حرف میزنه اسمشونو میاره ؟؟راجب اندام زن دیگه ایی نظر میده ؟؟رابطش تو محیط کارش با زنها چجوری ؟؟ رابطش با مادرش و خواهراش چجوری ؟؟ همه نشونها برای مرد بند و بار رو میشه تشخیص داد 

نهایت تستم اینه فالوراشو چک میکنم بیاد پیشم تلشو یه نگاه میکنم همین بچه ی خوبه ولی با دوستاش فوشای ب ...

منم اونجوریم ولی اون منو تودوران مجردیم که تازه میرفتم دانشگاه نگو یکی ازدوستاش تودانشگاه ماس بهش گفته بود نگاکن حواست باشه هرخبری شدبهم بگو یه روز دیدم شوهرم زنگ زد گفت که کجایی گفتم دارم برمیگردم خونه گفتش چرا گفتم اخه اومدم دانشگاه دیدم نوشتن امروز کلاس تعطیله بعدهااااا بهم گفت که خودم میدونستم تعطیله میخواستم ببینم توچی میگی راستشومیگی یانه یه بارم گوشبمو هک کرده بود بدون اینکه من روحمم خبرداربشه هرکس پی ام میداداون هم میدید

همسر من انقدر مغرورِ که به سایه ی خودش میگه دنبالم نیا 

برای بقیه خیلیم خسیسِ 😂

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اره منکه به شوهرم خیلی اعتماد دارم خیلیم حساسم رورفتاراش 

من حساس نیستم اصلا 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

منم اونجوریم ولی اون منو تودوران مجردیم که تازه میرفتم دانشگاه نگو یکی ازدوستاش تودانشگاه ماس بهش گف ...

وای هک خیلی بده من بدم میاد یکی اینجوری تو حریمم سرک بکشه خداروشکر برا من اینطوری نیست خیلی کار نداره 

من میخوره به دیوار سرم ...هی میگیره به سیگار پرم💔
وای هک خیلی بده من بدم میاد یکی اینجوری تو حریمم سرک بکشه خداروشکر برا من اینطوری نیست خیلی کار ندار ...

وخوشبختانه سرافرازبیرون اومدمم🤣🤣اره خیلی بده