2777
2789

یه نظر سنجی میخوام بکنم...کیا سیگاری یا قلیونی هستن...توی خونه جلوی خانوادتون قلیون یاسیگار میکشید یاخیر...

میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستین🤲بخدا این ۸ساله توحسرت بچه دارشدنم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلیون تفریحی یا مسافرت میکشیدم ولی توزمان اقدام وبارداریم اصلا بهش نگاهم نمیکنم

راسته عقیم کننده اس...بخصوص خانما🤨

قلیون تفریحی و فقققط با شوهرم یا جمع های دوستانه مون.سیگار الکترونیکی قبلا داشتم بخاطر دودش ک باحال ...

میگن ضرر سیگار الکترونیکی از واقعیش بیشتره...ایا همچین چیزی درسته

دورهمی چیزی باشه قلیون میکشم ولی تو بارداری و شیردهی و جلو بچم نمیکشم

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔
واقعا؟؟؟ن بابا اخه این همه خانم میکشن و هیچیشون نمیشه خب

منم در تعجبم....چرا پیش هردکتری که میری برا ناباروی..میگه نباید قلیون بکشی..در صورتی من خیلیارو میشناسم...خیلی ساله قلیونیه ومعتادشه...و ۳تا بچه دارن..برا چی اینا اینقد قلیون میکشن..هی زرتو زرت بچه میارن🤔🤔🤔🤔🤔🤔

نه بابا یکی ازفامیلامون بیست و چهارساعته جلوش بود اون وقت تو چهل و پنج سالگی ناخواسته حامله شد

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

سیگار میکشم ولی جلو خانوادم نه 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤