2777
2789
عنوان

حالم خبلی بده 😔

292 بازدید | 13 پست

امروز رفتم جایی کار داشتم ساعت حدودا ۹شب بود بعد داشتم برمیگشتم یه پژو جلو خونه یه ساقی موند پشتشم پلیس اومد ماشینشو جای دیگه پارک کرد  بعدش اون راننده پژویی لوق زد ساقیه اومد بیرون مامورا ریختن سرش خیلی دلم سوخت خیلییییی ای خداااااا ایشالله ریشه هرچه مواده از بین بره که نه کسی اعدام شه نه معتاد اووف فیلم متری شیش و نیم هم دیدم اصن داغون شدم بخدا😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چرا؟

یه اختلاف صب پیش آمد دیگه از همون دلم گرفته بچه ها خوابن منو همسرم  بیداریم ولی قهر نکردیم صحبت میکنیم نمیدونم چرا دلم گرفته 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
😭😭😭فقط  گریه کردم آخه چرا باید اینجوری باشه همش از فقره

خیلیا فقیر بودن ولی تلاش کردن آدمای موفقی شدن از فقر نیست تو اطرافم آدم می شناسم از بچگیش پولدار بودن در حد میلیونر بودن ۴۰ سال پیش ولی همش دنبال مواد بود و الانم ساقیه

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
اره اون فیلم واقعا خیلی  خوبه ینی کسی از خوشی این کارو نمیکنه همه مجبورن تا الوده میشن .تاثیر گ ...

اره والله امشبم خودم صحنه دستگیری دیدم خیلی اعصابم داغونه امیدوارم پاک شه از ذهنم هم فبلم هم این اتفاق😭