هر کس تجربه این مشکل داره بیاد لطفااا لطفا نیاید بگید نرفته خوب تمیز نکردی من طی دو هفته مرتب شامپو زدم و اصلا رشکی نییت دیگه رو موهام دیروزم باز شامپو شو شدم ولی الان حس قلقلک خارش دارم نمیدونم چرااا هرکی میبینه میگه هیچی نییتتت تو سرت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چکار کردی که رشکاش رفت خواهرزادم چون مدرسه میره گرفته خواهرم هرکار کرد جوجه هاش رفتن ولی خود رشکاش ن ...
عزیزم رشک هارو اول که باید بسوزونی ببین با سشوار داغ موهارو دسته دسته بکش بالااا و سشوار بگیر بهشون میسوزن و بعد باید دیگه بشینی رج به رج ردیف به ردییییف در بیاری طی چندین ساعت وگرنه راهی نداره و لوسیون دایسل عالیه همه رشکارو میاره میزاره پایین مو حتما بزن یه شب بعدش بشینی همشو دربیاریی یمن دو هفتس دارم در میارم دیگه اخر دوستم با دلسوزی نشست کامللللللل در آورد تموم شد
یا از مشهد یا باشگاه....هیچی با شامپو و سرکه و لوسیون دالیس و تاید و من همه کار کردممممم دیگه دارم دیوانه میشم شب خاب میبینم دارم میرم شامپو ضد شپش بزنم😭😭😭😭خودم وسواسی بودم سر همین خیلی اذیت شدم خیلیی
عزیز جان تلقینه.من هر شب خواب می بینم شپش گرفتم برام شده کاوووووووووس شبانه.
من پیشنهاد میکنم سرتون رو با نصف فنجان روغن زیتون چرب کنید کلاه پلاستیکی بکشید روی موهاتون .شب تا صبح. اگه چیزی باشه صبح نمایان میشه .فردا صبح هم سرتون رو بشورین
تلقینه ولی شپش خیلی حشره موزیه کافیه تو ملافت چسبیده باشه یا رو لباسلت دوباره از نو شروع میش
نه اصلا الان هییی همه چک میکنن نییتت میتکونم موهامو نیستتتت...دست میکشم شونه نییتت...دیشبم شامپو شپش کش زدم..رشک هم نیستتت دیگه هیچی....رختخواب؟؟؟ دیکه پوسید انقد شستم و همه جا اسپری بارون کردم روی تمام رختخوابم یه ملافه بزرگگگ سرتاسری کشیدم جایی نباشه بیاد ولی وقتی شونه میزنم میخاره بعدش میترسممم شپش باشه یکیمیگفت رو زیر پوست سر میمونه ترس افتاده بجونم