2777
2789
عنوان

باشوهرم قهرم‌‌‌‌....!

375 بازدید | 49 پست

کیا مثل من قهرن؟ دوبار تو این ماه منو برده کوه بدون خرج... ناهارخودم بردم. برگشتنا شام داده فقط. حالا بهش گفتم دفعه بهد صبح زود بریم کله پاچه بخوریم بعد کوه بریم...کج نگاهم کرد و گفت اینطوری هفته ای ۵۰۰تومن خرج داری تو چطوری پس اندازکنیم  تاحالا کلی خرج کردیم ....  

درصورتی ک من اصلا خرج نمیکنم و دنبال حراجی هستم ولی خودش دنبال مارک و ادیداس! میوه های درجه یک میخره و کلا هرجی خودش دوست داره.بعد بنام من تموم میشه.

خیلی دلم شکست ... شامم ساندویچ گرفت من نخوردم قهرکردم.... 

احساس میکنم قدرمنو نمیدونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش منم پولدار بودم

عزیزی میگفت جای گیاهِ بامبو را که عوض کنی دیگر رشد نمیکند؛پژمرده میشود.میدانی چرا؟ چون ریشه اش را همانجا، جا میگذارد...دلِ آدمیزاد که دیگر کمتر از گیاه نیست جانم...گاهی ریشه اش جا میماند در دلی؛لبخندی؛ بوسه ای...
فک نکنم حق با تو باشه سر گذشت کردن تو زندگی منت نذار

با همچین مردی زندگی کنید میبینید از یه معتاد مفنگی پست تره فقط و فقط بفکر خودشه خسیس و سخت و سنگدل عین خود کوه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

درکت میکنم. ولی ناراحت نباش ی چیزی گفته خودت میگی برگشتنی شام میخریده. بازم خوبه قدرشو بدون الان گرونی شده

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍

من و شوهرم امروز حساب کردیم این ماه ۴ میلیون هزینه زندگیمون شد ، یدونه بچه داریم که شیر خشک و پوشک استفاده میکنه ،هر چی ام فکر کردم نه غذای خاصی خوردیم نه خرج خاصی کردیم

واقعا پول بی برکت شده 

ولی شوهر خسیسم نعمتیه ها !!! یدونه کله پاچه چقدر میشه نامرد !

من و شوهرم امروز حساب کردیم این ماه ۴ میلیون هزینه زندگیمون شد ، یدونه بچه داریم که شیر خشک و پوشک ا ...

من حتی باردار بودم التماسش کردم بخر نخرید نامرد نمیگم اصلا خرج نمیکنه ولی جایی که فقط خودش صلاح بدونه و کاری به خواسته من و بچه ها نداره

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏