2777
2789
عنوان

بچه ها 😢😢😢دلم گرفته 💔💔

171 بازدید | 25 پست

😢😢😳😳😳😳شوهرم 23 سالشه منم 18 سالمه شوهرم دانشگاه درس میخونه بعدن یه دفعه از طرف دانشگاه گفتن باید بری سربازی باید معافیت بگیری چون معافیت دانشجویی تموم شد الان باید بره سربازی ولی میگه نمیتونم برم سربازی نمیتونم تورا نمبینم ما 2 سال ازدواج کردیم سال اول باردار شدم وسقط کردم وتا الان باردار نشدم خواستم یه چیزی ازش بمونه اگه بره ولی باردار نشدم دیروز رفتم سونو گفتن تنبلی تخمدان داری من خیلی داغونم 😢😢😢😢💔💔💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تتهایی بچه بزرگ کردن ک خیلی سخته منن مثل شما تنبلی تخمدان دارم مشکل خاصی نیست همسرتم فقط سه ماه ننیتونی ببینی بعدش چون متاهل هستش میاد شهرخودتون نگران نباش 

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

منم ۱۸ سالم و شوهرم ۲۳ برای اولین بار قراره ۱۸ ام همین ماه بره ی جای دور خدمت و منم تنها میشن و خیلی وابسته ایم بهم ولی چ میشه کرد

داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....

واااا مگه میخواد بره جنگ شهید بشه دور از جونش که میگی خواستم یه چیزی ازش بمونه

مگه قدیمه؟؟؟2ماه میره آموزشی

بعدم میاد تو محل زندگیش مثل اداره صبح میره ظهر میاد برای متاهلین.

اونم که گفتی وسط دانشگاه گفتن برو دور از ذهنه برای اینکه اشتغال به تحصیل داره و نظام وظیفه دانشگاه براشون نامه میده که باید بدن به پلیس به اضافه 10.

کم کاری از خودش بوده پیگیر نبوده.

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد