دوستان ترو خدا کمک کنید کلافه شدم از بس دنبال علائم بودم چقدر سخته انتظار من 5 ماهه اقدام کردم دوماهه نظم پری ریخته بهم ماه قبل 35 روز و ماقبل تر 27 روزه بود پری هام، الان نمی دونم کی باید پری بشم کی باید بی بی چک بزارم اصلا میترسم برم داروخونه و بی بی چک بخرم میترسم منفی باشه من 31 سالمه و همه آزمایشا رو هم خودم و شوهرم انجام دادیم حتی آزمایشای هورمونا، مشکلی نداریم خدارو شکر نمی دونم از چیه که باردار نمیشم همش تو ذهنم این بود که بار اول باردار میشم الان تو ذوقم خورده نمی خوام ناشکری کنم اما خیلی صبوری میخواد واقعا خوش به حال اونایی که همون بار اول نی نی میاد تو دلشووون چه نعمت بزرگی .....
بچه ها چقدر این نامنژمی پری چیز بدیه ،منم بعد از سقطم اینجوری شدم گاهی تا ۵۰ روز عقب میوفته
اخرین پریودم اول شهریور بوده ،۳مهر بی بیم هاله انداخت ولی از دادم منفی بود
فعلا هم فقط دارم دردای پریو میکشم ولی خبری نیس
۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
بچه ها چقدر این نامنژمی پری چیز بدیه ،منم بعد از سقطم اینجوری شدم گاهی تا ۵۰ روز عقب میوفته اخرین پر ...
نامنظمی
۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
خ بده اینجوری ادم نمیدونه حامله س یا پری عقب افتاده.الان من خودم درد رحم و کمر میکشم نمیدونم حامله م ...
عه پس پس شمام مثه من بلاتکلیفی😃😃😃
منم ۳۵ الی ۴۰ روز طول میکشه ،ان شاالله بزودی مامان بشیم حالمون خوووووب بشه😍
اره والا.من دو ماهه عروسی کردم دوماهه هم تو اقدامم خ بچه دوس دارم دوماهه پری نشدم حامله هم نیستم انقدامیدوار بودم ولی نشد.ماه پیش علایمم کم بود این ماه خ زیاد بود