2777
2789
عنوان

کیا بعد از اقدام پریودشون نامنظم شد و چطوری فهمیدن باردارن؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13186 بازدید | 118 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفخ هر روزه درد تخمدان رحم کمر شکم نوک سینه م خ حساس شده سرگیجه تهوع قبلا داشتم الان ندارمگرم شدن بد ...

اینا تقریبا نشونه بارداریه اما بزار از تاریخ پری بگذره که مطمئن شی

بچه ها چقدر این نامنژمی پری چیز بدیه ،منم بعد از سقطم اینجوری شدم گاهی تا ۵۰ روز عقب میوفته

اخرین پریودم اول شهریور بوده ،۳مهر بی بیم هاله انداخت ولی از دادم منفی بود

فعلا هم فقط دارم دردای پریو میکشم ولی خبری نیس

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
بچه ها چقدر این نامنژمی پری چیز بدیه ،منم بعد از سقطم اینجوری شدم گاهی تا ۵۰ روز عقب میوفته اخرین پر ...

نامنظمی

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
علایم داشتی موقع بارداری؟چن وقت ب چن وقت پری میشدی

تقریبا مرتب بودم

از چند روز قبل پری سینه درد گرفتم

فقط همین

یکمم بی حوصله بودم که خب قبل پریود همیشه میشم

برای شادی روح مامانم یه صلوات میفرستید؟🌺
بچه ها چقدر این نامنژمی پری چیز بدیه ،منم بعد از سقطم اینجوری شدم گاهی تا ۵۰ روز عقب میوفته اخرین پر ...

منم مثل شمام آخرین پری 5 شهریور بود هنوز جرات ندارم بی بی بزنم آخه ماه قبل 45 روز بود پریم😞

خ بده اینجوری ادم نمیدونه حامله س یا پری عقب افتاده.الان من خودم درد رحم و کمر میکشم نمیدونم حامله م یا چون پری عقب افتاده این علایمو دارم

خ بده اینجوری ادم نمیدونه حامله س یا پری عقب افتاده.الان من خودم درد رحم و کمر میکشم نمیدونم حامله م ...

عه پس پس شمام مثه من بلاتکلیفی😃😃😃

ببخشید35 روز طول کشید 

منم ۳۵ الی ۴۰ روز طول میکشه ،ان شاالله بزودی مامان بشیم حالمون خوووووب بشه😍

عه پس پس شمام مثه من بلاتکلیفی😃😃😃

اره والا.من دو ماهه عروسی کردم دوماهه هم تو اقدامم خ بچه دوس دارم دوماهه پری نشدم حامله هم نیستم انقدامیدوار بودم ولی نشد.ماه پیش علایمم کم بود این ماه خ زیاد بود