2777
2789

دوستان ترو خدا کمک کنید کلافه شدم از بس دنبال علائم بودم چقدر سخته انتظار من 5 ماهه اقدام کردم  دوماهه نظم پری ریخته بهم ماه قبل 35 روز و ماقبل تر 27 روزه بود پری هام، الان نمی دونم کی باید پری بشم کی باید بی بی چک بزارم اصلا میترسم برم داروخونه و بی بی چک بخرم میترسم منفی باشه من 31 سالمه و همه آزمایشا رو هم خودم و شوهرم انجام دادیم حتی  آزمایشای هورمونا، مشکلی نداریم خدارو شکر نمی دونم از چیه که باردار نمیشم همش تو ذهنم این بود که بار اول باردار میشم الان تو ذوقم خورده نمی خوام ناشکری کنم اما خیلی صبوری میخواد واقعا خوش به حال اونایی که همون بار اول نی نی میاد تو دلشووون چه نعمت بزرگی ..... 

به نظرتون روز چند پری بی بی چک بزنم؟؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که همیشه پریودم منظم بود اما ماه قبلی یهو ۹ روز عقب انداختم اما بی بی زدم منفی شد کلی گریه کردم و همون روز عصر پریود شدم اما این ماه ۱۰ روز عقب انداختم و علائم زیاد پریودی داشتم ولی بی بی زدم مثبت شد

خدایاشکرت 🌹🌹🙏
باید یه هفته از پری بگذره البته بعضیا نمیدونم@چجوری قبل پری بیبیشون مثبت میشه ولی قطعی میخوای در بیا ...

ممنون از جوابتون اما من دیگه نمز دونم کی باید پری بشم نظم کلا ریخته به هم علائم پری دارم اما خبری نیست😔

من که همیشه پریودم منظم بود اما ماه قبلی یهو ۹ روز عقب انداختم اما بی بی زدم منفی شد کلی گریه کردم و ...

عزیزم خدا نگهدار خودتون و نی نی تون باشه😘ما رو هم دعا کنید 🙏

5 شهریور

دو هفته دیگ صبر کن بعد بیبی بزن .یکی از دلیل های اینکه لقاح انجام نمیشه استرسه .بیخیال باش منم ۳ ماه اقدام داشتم فهمیدم تنبلی دارم با دارو ۳ ماهه اقدام دارم نتیجه نگرفتم

حتما حکمتیه

ممنون از جوابتون اما من دیگه نمز دونم کی باید پری بشم نظم کلا ریخته به هم علائم پری دارم اما خبری نی ...

سلام دوست عزیز منم درد تو رو.دارم برا همین میفهمم چی میگی منم پریودام نامنظمه این ماه هم میشه گف همه علایم های بارداری رو دارم ولی نمیدونم کی بی بی بزنم ی بار زدم منفی شده میدونم بازم بزنم منفیه  

سلام دوست عزیز منم درد تو رو.دارم برا همین میفهمم چی میگی منم پریودام نامنظمه این ماه هم میشه گف همه ...

امیدوارم خدای مهربون به زودی به هممون نی نی سالم و پاک بده