2777
2789
عنوان

قرص ضد استرس

5195 بازدید | 14 پست

سلام کیا برای استرسشون دارو مصرف میکنن؟؟؟ میخواستم بدونم چ مدته استفاده میکنین و اینکه میشه برای همیشه استفاده کرد یا تاثیرش تا یک مدتیه بعدا تاثیر نداره

خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای هر چیز کوچیکی استرس میگیرم خیلی شدید😭😭

شما باید مشکلتو حل کنی نه اینکه سرپوش بزاری روش

قرصو که تا اخر عمرنمیشه استفاده کرد 

اگه صرفا برای یه سخنرانی یا یه بار مصرف کردن بود کمکت میکردم اما شما باید مشکلتو حل کنی

🧡لطفا درخواست دوستی نفرستید🧡

من یک سری مشکلاتی دارم که استرسم خیلی زیاد کرده متاسفانه میخااام یک مدت بخورم ولی میترسم بهش عادت کنم بعدا نتونم ترکش کنم

خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥
شما باید مشکلتو حل کنی نه اینکه سرپوش بزاری روش قرصو که تا اخر عمرنمیشه استفاده کرد  اگه صرفا ...

چجوری حل کنم آخه اصلا دست خودم نیست 

روانشناس بهت راه حل مقابله با استرس میده که چجوری خودتو اروم کنی واسترستو کنترل کنی

یعنی میشه کنترلش کرد احتیاج به دارو نیست

به احتمال خیلی قوی میشه کنترلش کرد اگه هم نیاز به دارو داشتی خود دکتره میده بهتر از اینه که سرخود م ...

ممنونم عزیزم امیدوارم بتونم کنترلش کنم چون خودم اصلا دوست ندارم دارو بخورم