مرضیه_بانوووووو مدیر عضویت: 1398/06/29 تعداد پست: 61 عنوان پسرم به هوش اومد | مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 35 پست سلامممممخیلی خوشحالم.. پسرم بعد از یک روز کامل از کما اومده بیرونامیدوارم هرچی میخاین خدا بهتون بده.. 1398/07/05 | 16:08 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرضیه_بانوووووو مدیر استارتر عضویت: 1398/06/29 تعداد پست: 61 شکر خدا که بهوش اومد چرا رفته بود کما چند سالشه تازه داشت 20ساله میشدتصادف کردالان حالش خوبه فقط یکم شکستگی دارهحافظشم کاملا سالمهمیترسیدم مثل فیلما هیچی یادش نیاد..
panahtr عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 3488 ممنون عزیزم.. البته الانم شکستگی داره من کلا میترسیدم به هوشم که بیاد حافظش مشکل پیدا کنه ولی خیلی ... نه یک روز مشکلی ایجاد نمیشه شکستگی هم درست میشه خدا رو شکر که به هوش اومده باید همین رو شکر کنید من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22750 تازه داشت 20ساله میشد تصادف کرد الان حالش خوبه فقط یکم شکستگی داره حافظشم کاملا سالمه میترسیدم م ... چشم و دلت روشن. خوشحالم تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
مرضیه_بانوووووو مدیر استارتر عضویت: 1398/06/29 تعداد پست: 61 نه یک روز مشکلی ایجاد نمیشه شکستگی هم درست میشه خدا رو شکر که به هوش اومده باید همین رو شکر کنید ممنونم... الان نمیدونم دقیقا از خوشحالی چکار کنم.. متاسفانه نمیزارنم پیشش باشمخیلی بی قرارم
hhhsf عضویت: 1398/06/31 تعداد پست: 4420 تازه داشت 20ساله میشد تصادف کرد الان حالش خوبه فقط یکم شکستگی داره حافظشم کاملا سالمه میترسیدم م ... خوبه انشالله بهترم میشه ♥️پسرم خداروشکر که دارمت💜
panahtr عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 3488 ممنونم... الان نمیدونم دقیقا از خوشحالی چکار کنم.. متاسفانه نمیزارنم پیشش باشم خیلی بی قرارم جدی نمی زارن؟قبلا میزاشتن من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123867 خدارشكر❤️ دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
چیگل عضویت: 1398/01/01 تعداد پست: 36 خداروشکر چقد از خدا ممنونم که دل یه بنده رو از ته دل شاد میکنه کاش به همه نگاه کن وهمه رو خوشحال کن❤
مرضیه_بانوووووو مدیر استارتر عضویت: 1398/06/29 تعداد پست: 61 جدی نمی زارن؟قبلا میزاشتن فقط یکساعت گذاشتن دیدمش بعدش گفتن فردا میره تو بخش اونجا میتونی ببینیش..
miss_samar عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 500 خداروشكر ايشالله هميشه تنش سلامت باشه حتما حتما حتما ب خونريزي كن براش حتي شده ي خروس بده ب ي ادم فقير ولي حتما خونريزي كن براش