2777
2789
عنوان

بیاین واسه منتظرای نی نی صلوات بفرستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 71 بازدید | 22 پست
سه دوره آز داشت هر دفعه پیشرفت این سری تحرکش شد صفر درصورتی ک قبلی ۴۸درصد بود مورفولوژی شده ۴۵قبلا ۷ ...

ازمايش قبليش عالي بوده

اين دفعه شايد اشتباه شده يا از نظر اعصاب تاثيير گذاشته

اگه سه دفعه خوب بوده اين اشتباس

همه رو يه جا دادين؟

ازمايشش خوبه چرا اينقد ازمايش ميدين بيچاره استرس ميگيره ميدوني چقد بده

من مورفو شوهرم ٦ بود البته مركز هاي مخصوص ازنايش داديم كه مورفو بالاي ١٠ ١٢نميشه بخاطر دستگاهاي پيشرفتس

من بهش گفتم عالي و تا يسال كه باردار نشدم حتي ي سقط داشتم يبار ديگه فرستادمش بره ازمايش 

بجاش بهش رسيدم از نظر تغذيه و روحيه تا باردار شدم

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمايش قبليش عالي بوده اين دفعه شايد اشتباه شده يا از نظر اعصاب تاثيير گذاشته اگه سه دفعه خوب بوده ...

دکتر گفت آز بده....این مدت از نظر روحی زیاد خوب نبود....همه رو یک جا دادیم....از نظر تغذیه همش دوسین.معجون خرنوب و دمنوش جیسینگ میدم...روحیه ام تاجایی ک از دستم برمیاد کم نمیزارم

💖صلوات میفرستی برام
دکتر گفت آز بده....این مدت از نظر روحی زیاد خوب نبود....همه رو یک جا دادیم....از نظر تغذیه همش دوسین ...

خرنوب به بعضيا نميسازه تازه شروع كردين؟

دكتر كه هردفعه ميگه بده

با اون س تا ازمايشي كه گفتي كاملا سالمه و بايذ باردار ميشدي خودتم برو ي چكاپ

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
خرنوب به بعضيا نميسازه تازه شروع كردين؟ دكتر كه هردفعه ميگه بده با اون س تا ازمايشي كه گفتي كاملا ...

اجی من پلی کیستیک بودم تازه درمان شدم...اره خرنوب تازه میدم

💖صلوات میفرستی برام