2777
2789
عنوان

از سوتی های که تا حالا دادین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 32 پست
زمان زایمانم ک سز بودم تو بیمارستان مجبورت میکنن اجابت مزاج داشته باشی منم رفتم توالت نشستم راحت این ...

منم سزارین بودم،سیاف بیزاکودیل میدادن،اوناییکه قبل من میرفتن،یک رعدو برقی راه مینداختن،من میخندیدم،خودم رفتم از اون بدتر بود،با خجالت اومدم سرجام خوابیدم

من خودم یه بار یکی دعوتم کرده بود مهمونی گفتم بله بله یه ذره زحمت بکشید خونه رو مرتب کنید میایم    

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سزارین بودم،سیاف بیزاکودیل میدادن،اوناییکه قبل من میرفتن،یک رعدو برقی راه مینداختن،من میخندیدم،خ ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای بیزاکودیل وحشتناک با اون بخیه ها ب ما یک لیوان پرپر شربت کارکن میدادن 😐😐😐🤢🤢🤢🤢🤢

ولی یادش بخیر تا بهوش اومدم گفتم لوازم آرایشمو بدید ی حالی ب خودم بدم 🤣

تو سالن ک مجبوری راه میرفتم همه فک میکردن زایمان نکردم ک اینقد خوشحال ارایش کردم 🤣🤣🤣

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘