2777
2789
عنوان

از سوتی های که تا حالا دادین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 32 پست
استاد داشت عربی درس میداد رسید ب اخر جمله خوندماشاءالله منم سرم توگوشی بود یهو بلند گفتم ماشالله به ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با دوستام رفته بودیم آبشار یه راه باریک سیمانی بود که دو طرفشم پرتگاه بود دیدم همه راحت و ریلکس رد میشن منم با غرور داشتم راه میرفتم که یهو نگام افتاد به پایین همون وسط دو زانو رو زمین نشستم گریه کردم همه بهم نگاه میکردن چندتا الاغم تیکه پروندن دیگه دوستام اومدن جمعم کردن 

کوه میباید بود کاه بودن ننگ است
استاد داشت عربی درس میداد رسید ب اخر جمله خوندماشاءالله منم سرم توگوشی بود یهو بلند گفتم ماشالله به ...

عااالی چقد خندیدم😂😂😂😂

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
به داداشم گفتم تولدت مبارک،گفت ممنون،تولدت شما هم مبارک

دهن داداشت/.....................

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

تازه ترینش 😂😂😂رو میگم 

سرکار یه دختر خانمی اومده بودن خیلی جوون واسه انجام کاری بعد یه آقای خیلی مسنی هم همراهش بود بعد جاهم نبود بشینه بنده خدا خیلیم مستاصل بود ....منم به دختره برگشتم گفتم نیاز به آوردن جد پدریتون نبود بنده خدا سرپا خسته میشه و امضا ایشون لازم نیست ....برگشت گفت شوهرمه 😐😐😐😐😐😐😐من آب شدم 😂😂😂بعد قیافه دختر و آقا و همکارام 😕

به داداشم گفتم تولدت مبارک،گفت ممنون،تولدت شما هم مبارک

دهن داداشت/.....................

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

اینا تو یه تاپیک دیگه گفتم ببخشید اگه کسی شنیده یه بار میخواستم برم بازار بچه ها گفتن پیتزا میخایم گفتم وقتی اومدم میپزم وسیله هاشا داشتم غیر از پنیرش گفتم میخرم از دم درمون تا سر خیابون که برسم برای تاکسی تو دلم تکرار کردم یادم باشه پنیر پیتزا بخرم رسیدم خیابون شلوغ بود یه تاکسی جلوم وایساد با دوسه تا سرنشین بجای اینکه اسم خیابونا بگم بلند گفتم پنیر پیتزا حالا خودتون تصور کنید قیافه راننده وبقیه را ازخجالت سرما انداختم پایین ونفهمیدم چ جوری پیاده تا مقصد رفتم😂😂😂

زمان زایمانم ک سز بودم تو بیمارستان مجبورت میکنن اجابت مزاج داشته باشی منم رفتم توالت نشستم راحت اینقد ک راحت بودم خوابم برده بود تو توالت پرستارام از ترس اینکه زائو ضعف نکنه و نیفته تو سرویسا همش صدا میزنن منو صدا کردن دوسه بار جواب ندادم یهو یکی با صدای وحشتناکی صدام زد گف کجایی پس تو جواب نمیدی گفتم هیچی خوابیدم تو توالت  وای همشون مرده بودن از خنده 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣البته سوتی نبود خنده دار بود تعریف کردم 😁

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
اینا تو یه تاپیک دیگه گفتم ببخشید اگه کسی شنیده یه بار میخواستم برم بازار بچه ها گفتن پیتزا میخایم گ ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣