2777
2789
عنوان

جگر گوساله یا گوسفندی کدوم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 8833 بازدید | 90 پست
خب دیگه عزیزم الان انقد گرون شده گوشت ک واقعا خیلی خانوادها صرف نظر میکنن از خریدش

گوسفند بهتره ،ولی من گوساله بیشتر دوس دارم ،هرچی دوس داری بخر 

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوساله سرده عزیزم هیچی از گوساله هیچ خاصیتی نداره

اینجوریم نیس  که شما میگی ،چجور خاصیت نداره عجب

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
خب خودشون چیزی ندن یدفعه

دعانویس گفته هروقت شک کردی فهمیدی شربت درس کن ادرارت بریز یا توچاییش بریز بگو باطلش کن هرچی مادرش وخواهرش جادو وطلسم کرده

یه اب هم داده هروقت شک کردم بدم بهش

اسپندم گفته دود کن 

سوره بقره بازکن (سیدیش خریدم) بااون صدای بلند بخون

همسرم خیلی فرق کرده

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
خب خودشون چیزی ندن یدفعه

همسرم یبار گف اون همه عاشقت بودم چرااینجوری شد منم گفتم نمیدونم

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
اینجوریم نیس  که شما میگی ،چجور خاصیت نداره عجب

هرکس نظری داره عزیزم

این فقط نظر من نیست 

کلا گوشت ها ( الان توی این دوره و زمانه) نه تنها خاصیت ندارن بلکه پر از هورمون و انتی بیوتیک هستن

بگذریم.عیسی به دین خود موسی همچنین.....

ایشون نظر خواستن هرکس هم نظرشو داد وسلام

گوسفند کلاماگوشت گوسفندمیخوریم گرمی خانواده همسرم خسیسن گوسفندنمیخرن که گرون

شاید چربیشون بالاست که گوسفندی نمیگیرن 

شایدم مشکل بو دارن من خودم احساس میکنم گوسفندی بو میده با گوساله راحت ترم ولی فلفل و سیر میزنم که گرم بشه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
فرقی نمیکنه کلا گوساله سرده جگر همون کبد هست که مثل فیل تر عمل میکنه هرچی مواد اضافی و بدرد نخور و ...

دقیقا دل و قلوه بهتره 

باز دل هم پی داره و طی مدت رگ های قلب میگیره 

قلوه تو الویته

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
شاید چربیشون بالاست که گوسفندی نمیگیرن  شایدم مشکل بو دارن من خودم احساس میکنم گوسفندی بو میده ...

نه پایین بخون استار جان گفتن گفتم خسیسن بخاطر پولش مادرشوهرم به مادرم میگه حیف پولتون نیس میدی گوسفند گرون گوشتش کمه،اومدنی مادرم گوشت گوسفند میزاره انقدرمیخورن

خب بهش بگو طلسمت کرده مامانت

اولا میترسم باورنکنه

دومااگه کرد میره دعوامیندازه اونامیفهمن فهمیدم دوباره میکنن

الان که فعلا یکم بهتره  ازوقتی باطل کردم

اولا میترسم باورنکنه دومااگه کرد میره دعوامیندازه اونامیفهمن فهمیدم دوباره میکنن الان که فعلا یکم ...

خب اینجوری ک تو همش در عذابی خوب بود اون چیزی ک پیدا کردی تو خونت بهش نشون بدی ک باورش بشه

خب اینجوری ک تو همش در عذابی خوب بود اون چیزی ک پیدا کردی تو خونت بهش نشون بدی ک باورش بشه

من اخلاق همسرم میدونم باورمیکرد میرف میگف دعوامینداخت بعدکه اروم شد میگفتن خودش کرده توروازمادور کنه اینا یجوری میکردن مقصرمن باشم

اخه یکی دوبارتونانزدی اتفاقاتی افتاد علیه من حرف تموم کردن