2777
2789
عنوان

شوهرم پنهانی به خانوادش پول میده

6496 بازدید | 40 پست

این مشکلو ما از اول ازدواجمون داریم و حل نشده...

دیگه خسته شدم ..هر وقت ازش پول میخوام باید دو ساعت توضیح بدم ولی باباش یا مامانش تا زنگ میزنه ۲  ۳ ملیون میره تو حسابش و دیگه هم پس نمیدن ..و اینکه مادرش تا میتونه بهم بی احترامی میکنه ولی با این حال وقتی زنگ میزنه شوهرم سزیع براش پول کارت به کارت میکنه و به من نمیگه و من باید از پیام های بانکیش بفهمم ...دیگه تحمل ندارم

خدایا میدونم که دوسم داری میدونم که هوامو داری 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم چ میکشی من ب هیچ عنوان نمیتونم تحمل کنم. خیلی رک بهش بگو ک اصلا راضی نیستی ب اینکار اگه حرفتو گوش نداد ساعت ۹ شب بزارش دم درر

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..
چه بد! پدرمادرش پیرن؟حقوق یامزایا ندارن؟

نه پیر نیستن درآمد خودشونو دارن ولی از ماهم پول میخوان..

حرامه    شاید پدرمادرش حس گناه بهش میدن که اگه پول نده تصادف میکنه و میمیره یا فقیر میشه😐😐برا شوهر من که این حس رو دادن

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
میدونم چ میکشی من ب هیچ عنوان نمیتونم تحمل کنم. خیلی رک بهش بگو ک اصلا راضی نیستی ب اینکار اگه حرفتو ...

بارها بهش گفتم بیا پولامونو جمع کنیم به دیگران پول نده خونه بخریم طلا بخریم میگه باشه ولی باز همون کارو میکنه