2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه شنبه کالسکه و کریر و ساک و رورواَک خریدم خواستم صندلی بخرم براش گفتن تا ۶ ماهگی همین کریر رو ...

خب پسر منم ٦ ماهش شده تا الان كرير استفاده كردم الان نياز دارم

خدايا خودت حافظ پسرم باش

من الیت پلاس نیو دارم.حالت خوابیده شم خوبه چون تا ماشین راه میوفته پسرم میخوابه منم میذارم رو حالت خوابیده.مسافرتم زیاد رفتیم.حدود 4 ساعتم شده که توش بخوابه.از 8 ماهگی تا الان که 18 ماهشه.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖

سلام گلم تو یه تایپیک پیامتونو دیدم،خواستم اونجا پیام بزارم تایپیک قفل بود ،نوشته بودید تو بارداری هر دوتا سینه تون قرمز شده،الان منم باردارم هر دوتا سینه ام قرمز شده نمیدونم چیکار کنم؟شما چیکار کردید گه رفت؟کدوم دکتر رفتید؟

سلام گلم تو یه تایپیک پیامتونو دیدم،خواستم اونجا پیام بزارم تایپیک قفل بود ،نوشته بودید تو بارداری ه ...

كار خاصي انجام ندادم به دكترم گفتم نگاه كرد گفت طبيعيه

و بعد زايمانمم رفت

خدايا خودت حافظ پسرم باش
كار خاصي انجام ندادم به دكترم گفتم نگاه كرد گفت طبيعيه و بعد زايمانمم رفت

ممنون گلم که جوابم دادید،شما هم زیر هر دوتا سینه تون قرمز شده بود؟ 

من زیر هر دوتا سینه ام بعد هاله ی قهوه ای قرمز شده ،شما هم اینجور بودید؟