بچه ها تو تاپیک قبلیم گفتم ک من ی دختر کاملا آروم هستم و تو خونوادمون احترام حرف اول رو میزنه و همیشه با احترام با مادر شوهرم و در کل خانواده شوهرم رفتار کردم ولی مث اینکه اونا منو دوس ندارن،با هم توی ی ساختمونیم ، تقریبا 2 هفته پیش مادرشوهرم و خواهر شوهر مجردم توی راه پله ها کلی فحش نثارم کردن 😧بخدا بی دلیل ،رفتم بهشون گفتم چرا فحش میدین گفتن چون تو با ما یکرنگ نیستی و باید دائم مث عروسای مردم خونه مادرشوهر باشی و کمک کنی و....،منم فقط گفتم جای مادرم هستی و ازتون انتظار نداشتم و برگشتم خونم ،،،تا الانم ن رفتم خونشون ن دیدمشون
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
بچه ها من نمیخوام برم خونشون واسه آشتی ،چون قراره با ماشین ما بیان تو ماشین ک با هم هستیم میگم چجوری برخورد کنم
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
وا دیوونن بی دلیل فحش بدن؟؟حالا می خوای آشتیم کنی بزا یه مدت بگذره از نظر من توی ماشینم سر سنگین باش هر چی پرسیدن ج بده نپرسیدن باهاشون حرف نزن
یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن است نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤ قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
بذارین بگم چ فحشایی بهم داد،،،میگفت چ گ و ه ی هس این،،،بعد تو روم گفت خرم ک خرو میبینه ی صدایی میده ولی تو از در خونت ک وارد میشی نمیای اینجا پیش ما ی سلام کنی بعد بری خونه خودت و کلیییییی حرفای دیگه
چند ساعت تو راهین؟؟؟؟فقط یه سلام بده اینم زیادشونه.
20 دقه
بازم دنبال آشتی هستی؟؟؟بهتره دنبال خونه باشی و از اونجا بری.چرا خودت رو ضعیف جلوه میدی که هر جور دلش ...
میخواستیم خونه بگیریم بریم از اینجا ولی مشکل نازایی پیش اومد و کلی دارم واسه داروها و ای وی اف هزینه میکنم