2777
2789
عنوان

چجوری با مادر شوهرم آشتی کنم😧

| مشاهده متن کامل بحث + 1946 بازدید | 70 پست
انشاالله به زودی زود مادر بشی گلم

مرسی عزیزم 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

استارتر به نظر من یه چند دقیقه هم زودتر از اونا برو و سوار ماشین شو،چون اگه باهم برید با توجه به این که میگی همیشه تو عقب می نشستی و اجازه میدادی مادرشوهرت جلو بشینه،الان خودت یه کم تو رودربایستی می افتی و ممکنه برات سخت باشه..ولی زودتر برو سرجات بشین و وقتی اومدن سلام کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من کار بدی نکردم ک اونا شروع کردن ب دعوا،،بعدم ک من رفتم پایین  هیچ بی احترامی بهشون نکردم ...

میدونم منم مثل تو بودم سر یه موضوع که اصلا من تقصیری نداشتم مثل مغول ریختن سرم 

...یک عدد آدم...
استارتر به نظر من یه چند دقیقه هم زودتر از اونا برو و سوار ماشین شو،چون اگه باهم برید با توجه به این ...

باشه 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
میدونم منم مثل تو بودم سر یه موضوع که اصلا من تقصیری نداشتم مثل مغول ریختن سرم 

ای خدا ،من تا حالا با کسی قهر نبودم،،واقعا دعوا و حرف بد و قهر خیلی زشته ،نمیدونم چرا اینجوری کردن ،فک کنم از قبل خیلی حرصشون گرفته بود از من ،بعد یباره ای فوران کردن 

آفرین😉 موفق باشی،برات آرزوی بهترین ها رو دارم🌸🌸🌸

ممنونم ،زنده باشین😍

دورت بگردم الهی که خدا تو همین ماه عزیز دامنتو سبز کنه دختر خوشگل تو با این همه متانت و مهربونی مادر ...

فداتون بشم ،شما لطف دارین،،انشالله خدا مراد دل همه رو بده 

سلام گلم خوبی؟رفتین؟چی شد

سلام عزیزم،،والا شوهرم ک اومد دنبالم گفت مامان اینا یدفعه منصرف شدن😐دیگه نیومدن،،،خودمو آماده کرده بودم برم جلو بشینم فقط سلام بدم مث اینکه خودشونم نظرشون عوض شد با ما بیان ،،شایدم فکر میکردن شوهرم تنها میخواد بره شهر مامانم اینا فهمیدن من هستم نیومدن ،آخه شوهرم برا بعضی کاراش تنها میره اونجا