2777
2789
عنوان

چجوری با مادر شوهرم آشتی کنم😧

| مشاهده متن کامل بحث + 1946 بازدید | 70 پست
حالا امروز ظهر قراره من با شوهرم بریم خونه مامان من ک یه شهر دیگه هستن ،،خونه مامان بزرگ شوهرمم همون ...

اصلا باهاشون حرف نزن میخوان بیان هم بیان ولی کاریشون نداشته باش

وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک تَرَک هی همه شب بند مزن چینی دلشکسته را@

بچه ها من نمیخوام برم خونشون واسه آشتی ،چون قراره با ماشین ما بیان تو ماشین ک با هم هستیم میگم چجوری برخورد کنم

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا دیوونن بی دلیل فحش بدن؟؟حالا می خوای آشتیم کنی بزا یه مدت بگذره از نظر من توی ماشینم سر سنگین باش هر چی پرسیدن ج بده نپرسیدن باهاشون حرف نزن

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
همیشه ک مادرشوهرم با من و شوهرم میخواست با ماشین ما جایی بره من ب احترام ایشون مینشیتم عقب و اون مین ...

ایول اگه ننشیتی جلو من میدونم وتو

بچه ها من نمیخوام برم خونشون واسه آشتی ،چون قراره با ماشین ما بیان تو ماشین ک با هم هستیم میگم چجوری ...

هیچی تحویل نگیر یه سلام خشک بده برو جلو بشین دیگه باهاشون حرف نزن

برای سلامتی امام زمان عج و تعجیل در فرجش صلوات 
حالا امروز ظهر قراره من با شوهرم بریم خونه مامان من ک یه شهر دیگه هستن ،،خونه مامان بزرگ شوهرمم همون ...

چند ساعت تو راهین؟؟؟؟فقط یه سلام بده اینم زیادشونه.

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

ادب حکم میکنه سلام کنی.ولی باهاشون اصلا وارد بحث نشو سوال پرسیدن جواب بده فقط.جلو بشین و هنزفری بزن یا خودت رو بزن به خواب

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
بچه ها من نمیخوام برم خونشون واسه آشتی ،چون قراره با ماشین ما بیان تو ماشین ک با هم هستیم میگم چجوری ...

سنگیننننننن

بذارین بگم چ فحشایی بهم داد،،،میگفت چ گ و ه ی هس این،،،بعد تو روم گفت خرم ک خرو میبینه ی صدایی میده ولی تو از در خونت ک وارد میشی نمیای اینجا پیش ما ی سلام کنی بعد بری خونه خودت و کلیییییی حرفای دیگه

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
همیشه ک مادرشوهرم با من و شوهرم میخواست با ماشین ما جایی بره من ب احترام ایشون مینشیتم عقب و اون مین ...

اصلا محلشون نزار 

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
چند ساعت تو راهین؟؟؟؟فقط یه سلام بده اینم زیادشونه.

20 دقه

عزیزم شما گفتی ولی کامل نگفتی دقیقا یعنی چی؟؟همینجور بی دلیل اومدن تو راهرو فحشت دادن؟کدوم ادم عاقل اینکارو میکنه؟

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
20 دقه

فقط و فقط یه سلام بده همین. دیگه نه باهاشون حرف بزن نه هیچی

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
بازم دنبال آشتی هستی؟؟؟بهتره دنبال خونه باشی و از اونجا بری.چرا خودت رو ضعیف جلوه میدی که هر جور دلش ...

میخواستیم خونه بگیریم بریم از اینجا ولی مشکل نازایی پیش اومد و کلی دارم واسه داروها و ای وی اف هزینه میکنم

بذارین بگم چ فحشایی بهم داد،،،میگفت چ گ و ه ی هس این،،،بعد تو روم گفت خرم ک خرو میبینه ی صدایی میده ...

شوهرت با دارو دسته خودشه یا با تو