2777
2789
عنوان

چجوری با مادر شوهرم آشتی کنم😧

1942 بازدید | 70 پست

بچه ها تو تاپیک قبلیم گفتم ک من ی دختر کاملا آروم هستم و تو خونوادمون احترام حرف اول رو میزنه و همیشه با احترام با مادر شوهرم و در کل خانواده شوهرم رفتار کردم ولی مث اینکه اونا منو دوس ندارن،با هم توی ی ساختمونیم ، تقریبا 2 هفته پیش مادرشوهرم و خواهر شوهر مجردم توی راه پله ها  کلی فحش نثارم کردن 😧بخدا بی دلیل ،رفتم بهشون گفتم چرا فحش میدین گفتن چون تو با ما یکرنگ نیستی و باید دائم مث عروسای مردم خونه مادرشوهر باشی و کمک کنی و....،منم فقط گفتم جای مادرم هستی و ازتون انتظار نداشتم و برگشتم خونم ،،،تا الانم ن رفتم خونشون ن دیدمشون 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

خوب کردی .دیگ اشتی برا چی میخای بکنی !

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا امروز ظهر قراره من با شوهرم بریم خونه مامان من ک یه شهر دیگه هستن ،،خونه مامان بزرگ شوهرمم همون شهره و مادر شوهر و خواهر شوهر مجردمم میخوان با شوهرم بیان اون شهر ،حالا باید آشتی کنم؟من اولین باره باهاشون وارد بحث شدم و قهر کردم

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

بازم دنبال آشتی هستی؟؟؟بهتره دنبال خونه باشی و از اونجا بری.چرا خودت رو ضعیف جلوه میدی که هر جور دلشون خواست باهات رفتار کنن.

نقش همسرت دقیقا چیه اونجا

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
حالا امروز ظهر قراره من با شوهرم بریم خونه مامان من ک یه شهر دیگه هستن ،،خونه مامان بزرگ شوهرمم همون ...

نیازی به آشتی نیس فقط سلام کن که همچنان بی احترامی نکرده باشی همین

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋

همیشه ک مادرشوهرم با من و شوهرم میخواست با ماشین ما جایی بره من ب احترام ایشون مینشیتم عقب و اون مینشست جلو ،،امروز نمیخوام اینکارو کنم ،،بهم فحشای خیلی زشتی گفتن

برو بگو ببخشید منو اومدم دست بوسی .دستتون درد نکنه منو فحش دادین😑😑

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
حالا امروز ظهر قراره من با شوهرم بریم خونه مامان من ک یه شهر دیگه هستن ،،خونه مامان بزرگ شوهرمم همون ...

تو وارد بحث نشدی اونا باتو وارد بحث شدن. 

برای سلامتی امام زمان عج و تعجیل در فرجش صلوات