2777
2789

من سه سال پیش اندازه ۱۱۸ گرم طلا فروختم که تقریبا شد ۲۳ ملیون فکر کنم با پولش و مقداری از داداشم قرض گرفتیم و رفتیم شهر بازی کوچیک مخصوص پاییز زمستون دایر کردیم 

بعد یه سالشو کامل به پولش دست نزدیم تا قرض داداشم و باهاش پس دادیم 

بعد ساا بعدش هم برای رهن خونه و یه کم وسایل خونه باهاش خر یدیم پارسال هم  هر چی در اورده همسرم دو دستی تقدیم برادر شوهرم کرده 

قبلا در موردش حرف زده بودیم که بزاریم بانک مهر ایران و یک ساله یک و نیم برابر وام بگیریم با سود ۲ درصد و بتونیم حداقل یه اپارتمان نقلی بخریم 

چون همسرم خودش شغل داره تمام زحمت شهر بازی رو دوش منه صبحا کار خونه و نهار از ۳ ظهر هم تا ۱ نصف شب من اونجام  

اینم بگم که 

کاربر جدید نیستم از ۹۴ عضو سایتم اما چند باری ترکیدم خواهشا نگید عضویت مبارک چون خودم باید به خیلیا بگم با تچکر 👍👍🙃🙃😁😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادر شوهرم تا الان حتی مادرش براش زمین فروخته طلاهای خواهرشو فروخته یه بار 

ماشین پدرشو فروخته و کلی هم بدهکار بوده اما هر با ر زمین خورده و همه پولارو به باد هوا داده یه ابم روش 

میگم اخه چرا این کارو کردی میگه باید از یه جایی بلند بشه باید یکیمون کمکش کنیم 

میگم خوب چندین بار بهش کمک شده پولمون رفت تموم شد  میگه به درک از دا اشم که عزیزتر نیست 

در صورتی که خدا شاهده خودم دلم نمیومد اصلا خ ج کنم میگفتم بزار جمع کنم یه چیزی داشته باشیم 😭😭😭😭

کاربر جدید نیستم از ۹۴ عضو سایتم اما چند باری ترکیدم خواهشا نگید عضویت مبارک چون خودم باید به خیلیا بگم با تچکر 👍👍🙃🙃😁😁

الان همش مشکل دا یم چون تقریبا دو سه هفته پیش داداشم گفت اگه راری یه ۵۰ تومن بهم بده حسابم بره بالا تا عید اون موقع هم خودم وامتونو میدم هم ازتون سود نمیگیرم اما شوهرم گفت چرا لین کارو بکنم خودم میزارم بانک که خودم گردش حساب داشته باشم 

ولی بدون حتی مشورت رفته حدودا ۷۰ ملیون و دا ه دست داداَشش البته ۲۰ ملیون هم پس انداز قبلی بود 

الان گفتم اخه چرا بهم نگفتی میگه میدونستم مخالفت میکردی 

من چیکار کنم بخدا ا ز بیفکریاش خسته شدم مگه مسئول زندگی دا اشش ماییم 

منم گیر دادم گفتم طلاهامو همون اندازه میخوام 

تو اشتباه کردی نه همسرت. . .همست اگه برای اون پول عرق میریخت نمیرفت بذاره کف دست داداشش. . . میرفت باهاش خونه میخرید. . .تو خودت کارکردی اونوقت اختیار پولتو دادی دست شوهرت که اینکارو بکنه اخه چرا عاقل نبودی خواهر. . . .مقصر خودتی وقتی تو سر کاری باید پول تو جیب تو بره

همسرمنم اوایل باهم کارمیکدیم دیدم نه بیشتر فشار رو منه اونوقت پول تو جیبش میره قدرم هم نمیدونه چند بارم سرنه نهش بیوجدانی کرد. . .منم گفتم نمیم سر کار اسلام میگه مرد تامین کننده مخارجه . . . الان من راحت توخونه میخورم میخوابم خونه داری میکنم قربون صدقش جدیدا زیاد میرم وابستم شه شوهرم صبح تاشبب کار میکنه قدر پولم میدونه برامنم خرج میکنه

توم پول کارتو بگیر دست خودت

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.
فقط میتونم بگم خدا صبرت بده

دارم دق میکنم بخدا داداشم بچشو میاورد شهر بازی پولشو میداد میگفت جمع کنید من شاید هر شب بیام قرارنیست هر دفعه رایگان باشه