2777
2789

اگه تاپیک های قبلیم رو بخونید بیشتر از شوهرم میزارم

شوهر من خیلی خوب و مهربونه خیلی دوستم داره همه جوره هوامو داره ولی تنها ایرادش و بدترین ایرادش همین چشم هاشه

وقتی با منه مراعات میکنه ولی قبلا که گوشی شو چک میکردم همش اعصابم داغون بود میگفتم چرا این ادم نمیشه. چی کم گذاشتم براش که اینکارو میکنه. اون که انقدر از دوست داشتن حرف میزنه پس چرا این اخلاقشو نمیزاره کنار تا بتونم بهش اعتماد کنم؟

چند وقت پیش رفتم همه ی اینارو با زبون خوش بهش گفتم چون خیلی دعوا میکردیم و هیچ جوابی نمیداد. رفتم با زبون خوش بهش گفتم 

اونم قبول کرد. از اون موقع توجهش هم خیلی بیشتر شده. و خیلی بهتر. 

منم تصمیم گرفتم گوشی شوهرمو دیگه چک نکنم

ولی بعضی اوقات یه لحظه برمیدارم و یه چک کوتاه میکنم تا مطمئن بشم حرفاش دروغ نبوده

ولی خودمو بی تفاوت نشون دادم. یعنی بهش نشون دادم که بهش اعتماد کردم دوباره. 

چند تا همکار خانوم داره که شوهر دارن. ولی شوهر من باهاشون خیلی خیلی راحت حرف میزنه. 

خیلی اعصابم خورده.‌چیکار کنم اخه. نمیشه بی تفاوت باشم اخه برام خیلی مهمه. چیجوری میشه اخه بی تفاوت باشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم متاهل هستم و سرکار همکارای مردم هم با من خیلی راحت حرف میزنن هم من با اونا خیلی راحت حرف میزنم. ولی بخدا اصلا هیچ چیز خاصی بین مون نیست. من سالهاست با اینا همکارم خیلی راحت حرف میزنن ولی اصلا با منظور نیست... ببین مرد و زن نداره وقتی آدم با یه سری آدم ها هر روز خدا روزی 8 ساعت سر و کار دارا باهاش دیگه راحت حرف میزنه... من مطمئنم چیز خاصی نیست و بیخودی نگرانی. 

صدای خروپف شوهرم دیونم کرده 

البته ببین ما دیگه وقتی کار مون تموم میشه میایم خونه دیگه اصلا و ابدا یه کلمه هم باهم حرف نمی‌زنیم.... این کارش که تو دایرکت اوناست دیگه خیلی بده واقعا لزومی نداره خارج ساعت کاری باهم حرف بزنن

صدای خروپف شوهرم دیونم کرده 

شما دو تا راه داری

سازش - طلاق

قبل از انتخاب مزایا و معایب هرکدوم رو بسنج و ببین کدومش در توانت هست

بعد اقدام کن

بعلاوه همچین فکر نکن که حالا سایر ما مردها همه امام زاده هستیم 

هرچند رفتار ایشون رو تایید نمیکنه حرفم

همه مشکلاتی که اکثر افراد دارند بعد از یک مدت زندگی کلا محو میشه  ویا بی اهمیت

متاسفانه یک سری مشکلات این چنینی خیلی ریشه ای هستند و هیچ تضمینی وجود نداره که شوهر دوم یا سوم یا هشتم آدم هم این مدلی نباشه

البته که فاکتورهایی هستند که میتونه ریسک رو کم کنه موقع انتخاب ولی خب شما دیگه بله رو گفتی و الان در زمان اون انتخاب نیستی

مهم اینه که شما چه کیفیتی از زندگی میخوای و چقدر در توانت هست که براش هزینه کنی

منم متاهل هستم و سرکار همکارای مردم هم با من خیلی راحت حرف میزنن هم من با اونا خیلی راحت حرف میزنم. ...

اره درست میگی. خودم همش با خودم همین فکر هارو میکنم. ولی باور کن اصلا قشنگ نیست که به غیر از کار حرف های دیگه هم زده بشه.

شوهر من خیلی باهمه اخلاقش خوبه. ولی دلم نمیخواد با زنا انقدر راحت حرف بزنه

منم متاهل هستم و سرکار همکارای مردم هم با من خیلی راحت حرف میزنن هم من با اونا خیلی راحت حرف میزنم. ...

دقیقا مثل من ، حتی بهم میگن چاق شدی لاغر شذی ،من میگم موهاتو کوتاه کردی بد شدی ، مثل فامیل مثل دایی همو پسر خاله کسی میشن ، من استوری میذارم میاد نظر میده 

اره درست میگی. خودم همش با خودم همین فکر هارو میکنم. ولی باور کن اصلا قشنگ نیست که به غیر از کار حرف ...

خب بگید بهش همین رو - بگید من خوشم نمیاد فراتر از کار با کسی حرف بزنی

ناراحتی نداره که

دقیقا مثل من ، حتی بهم میگن چاق شدی لاغر شذی ،من میگم موهاتو کوتاه کردی بد شدی ، مثل فامیل مثل دایی ...

اره قبول دارم ولی حس میکنم رابطشون یکمی بیشتر از صمیمی شدنه. 

مثلا دست دادن و شوخی های دستی. فکر این چیزا رو میکنم بهم میریزم. 

شوهرم چند بار چت کردنشو با دختر ها دیدم و داغون شدم. این دفعه ی اخری انقدر التماس کرد که موندم. 

البته خودمم خیلی دوستش دارم. و رفتنم فقط برای این بود که یکم بترسه

ولی مثلا این اخرین فرصته که بهش دادم و اگه چیزی ازش ببینم نمیمونم

ولی اون انقدر راحت داره با بقیه شوخی میکنه

خب بگید بهش همین رو - بگید من خوشم نمیاد فراتر از کار با کسی حرف بزنی ناراحتی نداره که

گفتم قبول هم کرد ولی مخفی کاریش بیشتر شد. یه چیز مشکوک نگه نمیداره دیگه تو گوشیش

اره قبول دارم ولی حس میکنم رابطشون یکمی بیشتر از صمیمی شدنه.  مثلا دست دادن و شوخی های دستی. ف ...

ولی وقتی میبینه شما دوس نداری خب چی میشه رعایت کنه چیزی ازش کم نمیشع ، همکارای منم پنهانی زناشون پیام میدن 😂😂😂گاهی خودشونم اعتراف میکنن زنامون نمیدونن ما منظوری نداریم ، یجاها هم مراعات میکنن ، بعضی ها هم چون خبلییی زناشون گیرن کلا کاری ندارن هیچیییی ، رسمی و کاری 

من میگم زندگی زناشویی مهمه ، مهم همسر ادم هست 

شما حساسی ، شوهرت باید مراعات کنه مگه چی میشه 😓😥

گفتم قبول هم کرد ولی مخفی کاریش بیشتر شد. یه چیز مشکوک نگه نمیداره دیگه تو گوشیش

این دیگه اون ذاتی هست که در مواردی درست بشو نیست و در مواردی هم شیطنت هست و درست میشه

یا باید تحمل کنی تا دوران شیطنت تموم بشه ( انشالا)

یا باید جدا بشی

ببین خودت چی میخوای و چقدر میتونی هزینه کنی برای خواسته ات

چی میدی و چی بدست میاری و چقدر ارزشش رو داره