2777
2789
عنوان

فرق های من و شوهر

444 بازدید | 52 پست

یه رفتاراییش رو میبینم میگم کاش منم این طور بودم. مثلا سیر بشه هر چقدم تو بشقابش مونده باشه دیگه لب نمیزنه ولی من چه خونه خودمون چه مهمونی حتی اگه سیر شده باشم حس میکنم مجبورم غذامو تموم کنم وگرنه حروم شده. غذای خونه هم که باقی میمونه به زور میخورم که دور نریزم. یا مثلا شوهرم اگه در طول روز تنها باشه شده میره با دوستش کافی شاپ چیزی سفارش میده یا میره رستوران خوب غذا میخوره ولی من اگه بیرون برم یه ابمیوه هم دلم نمیاد بخرم هم چون میگم خرج بیخوده هم تنهایی دلم نمیاد. یا واسه خودش تنهایی فیلم می بینه من اصلن بدون اون چیزی نمی بینم صبر می کنم تا با هم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهت خیلی اشتباهه

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...

اینقدر آدم گشنه تو شهر هست به یکی از اونایی که از تو آشغالا غذا میدا میکنن بگو چند وقت یبار بیاد غذاهای اضافی رو ببره واسه خودش 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 

من و شوهرمیم اما برعکس و وقتی من فیلمم تنهایی ببینم انگار جنایت کردم. چ اخلاق بدیه دارید اخه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....