2777
2789
عنوان

فرق های من و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 52 پست
ای بابا تو این اوضاع اقتصادی این فکرا خیلی دور از واقعیته. ما پولیم که حقمونه بهمون نمیدن چه برسه از ...

دور از واقعیت نیس اصلا برا خودم بارها اتفاق افتاده،،بستگی ب طرز فکر خود ادم داره 

چطوری عزیزم

مثلا با دوستم میرم بیرون.بهم میگه حتما باهم برید رستوران.(حالا من بادوستم میرم فلافلی😆)

یا میخام یه چیز بخرم نمیذاره بخاطرچن تومن اینوراونوریه چیز بی کیفیت بردارم

یا اینکه میخام لوازم ارایش بهداشتی چیزی بخرم باخودش میرم چون دنبال چیزای مارک و باکیفیت میگرده.خودم برم با صدتومن همه چی میخرم😆

کلا عزت نفسمو برده بالا... میگه برای خودت ارزش قائل شو..هیچکی ازخودت مهمتر نیس😊😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا با دوستم میرم بیرون.بهم میگه حتما باهم برید رستوران.(حالا من بادوستم میرم فلافلی😆) یا میخام ی ...

خوش به حالت. من که هیچکس رو ندارم باهام بیرون بیاد یا خرید، خودم تنها میرم. یه بار رفتم خرید دو دست لباس گرفتم گرون شد انقد عذاب وجدان گرفتم نیم ساعت تو مرکز خرید چرخیدم بعد رفتم پسشون دادم و برگشتم خونه

خوش به حالت. من که هیچکس رو ندارم باهام بیرون بیاد یا خرید، خودم تنها میرم. یه بار رفتم خرید دو دست ...

خودتوداری اذیت میکنی..وقتی که داری خرید میکنی بخودت بگو ایا واجبه؟ اگه واجب بود حتما خوبشو بخرپس

مخصوصا اگه حایی میخای بری باخودت بگو ابروی خودم وهمسرم ب این تیپمه.. ناخوداگاه شیک میخری..اصلا خودتو پایین نیار..من برای بچه هامم دیگه همینجوریم.. مخصوصا که پسر هستن ..باید بهشون یاد بدم که با همسرشون هم همینطور برخورد کنن

همین دیگه همش میگم واجب نیس اخرشم خودم نمی فهمم واجبه یا نه

ببین من یبار باهسرم رفتیم خونه ی یکی ازفامیلا..قرار نبود بمونیم ولی دیگه یجورشد که مامجبورشدیم واسه شام بمونیم ومنم بامانتو بودم لباس همرام نبود. دخترصاحبخونه بهم پیشنهاد لباس داد که عوض کنم.. باورت نمیشه که چن دست شومیز و تونیک و .. شیک اورد برام گفت هرکدومو خاستی بپوش

اونجاهم برام یه تلنگر شد که اگه مهمون بیاد خونه ی من.. من چی دارم براش بیارم

این قضیه برای ۳ساله پیشه

الان باورت نمیشه چن دست دارم و توی کمد اویزونه.. هم جایی میخام برم راحتم هم اینکه کسی بیاد خونم چیزی واسه پیشنهاد دارم😉

ببین من یبار باهسرم رفتیم خونه ی یکی ازفامیلا..قرار نبود بمونیم ولی دیگه یجورشد که مامجبورشدیم واسه ...

حالا میدونی من چطور شد؟ مهمون راه دور میخواست برامون بیاد من لباس خونگی مناسب نداشتم به شوهرم گفتم بذار یه شلوار خونگی بخرم. مهمونا رسیدن چمدوناشون تو بار گم شده بود خانمه از من لباس خواست جزو اون شلوار هیچی نداشتم بهش بدم خودم جین پوشیدم ابروم رفت

شوهرم رو مورد لباس حساسه هی میگه بیخودی پول جای لباس میدی ولی واقعا لازممه

یه مدت بهش می گفتم اگه قراره سیگار بکشی هر پاکت سیگاری که می خری به اندازه پولش بده به من که دیگه سیگار رو ترک کرد

حالا میدونی من چطور شد؟ مهمون راه دور میخواست برامون بیاد من لباس خونگی مناسب نداشتم به شوهرم گفتم ب ...

واقعا اخه این روزها عقل مردم بدجور ب چشمشونه... باید شیک و تروتمیز بگردیم..من که دیگه حساس شدم خودمم

از بعد اون قضیه ی خونه ی فامیلمون