2777
2789
عنوان

خانمایی که تو عقد جدا شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1630 بازدید | 198 پست
فامیل ما یه ماه بعد طلاقش ازدواج کرد...دخترعمم سه سال بعد طلاقش 

فاطمه اين قانون هاچيه ديگه همش به نفع مرده من متوجه نشدم يعني شكايت مهريه روبكني ولي هنوزنرفته باشه تواجراوزيردست قاضي هم اين قانون شامل حالش ميشه

😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘
دقیقا مرد اگر مرد باشه و چیزی رو بخواد سرشم بره بدست میاره متاسفانه این با این سنش از باباش میترسید ...

ول کن یهه بار تجررربه کردی الان دیگه باید با چشم باز انتخاب کنی الان وقت سوسول بازی نیست یه انتخاب اشتباه دیکههه نه

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چن مدت بعد طلاقت دوباره ازدواج کردی؟

فکر کنم تقریبا چهارسال اینا خودم شوهرمو پیدا کردم عاشقش کردم بعد پنج ماهم اومد خواستگاریم

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍
فاطمه اين قانون هاچيه ديگه همش به نفع مرده من متوجه نشدم يعني شكايت مهريه روبكني ولي هنوزنرفته باشه ...

نمیدونم عزیزم ولی فک کنم اره.....نباید بخشید ولی خب اونطوریم ممکنه احضاریه واینا بیاد یابعد عروسی مجبور کنه برم ببندم پروندرو....حالا شنبه میرم میپرسم ازدادگاه‌...همون تموم بشه بهتره😔😔😔😔

چه خوب انشالا همیشه خوشبخت باشین

مررسی ایشاللاااه قسمت همه 

نمیدونم عزیزم ولی فک کنم اره.....نباید بخشید ولی خب اونطوریم ممکنه احضاریه واینا بیاد یابعد عروسی مج ...

خدايايه روززندان روبرميدارن يه روزقسطي ميكنن الانم تواون تاپيكه بوديم خانومه ميگفت شوهرش وسايل خونه روكامل برداشته برده اخه چرازنااينقدرظلم ببينن 😢خدانكنه ولي فاطي اگه اشتي كردين نميتونه مجبورت كنه مگه ميشه بگونميخوام ببندم والا

خدايايه روززندان روبرميدارن يه روزقسطي ميكنن الانم تواون تاپيكه بوديم خانومه ميگفت شوهرش وسايل خونه ...

اره خوندم اون تاپیکو انقدر ناراحت شدم که نگو😭😭😭😭😭😭نمیدونم که اخه....عوضی یکاری کرد مجبور شم مهریه اجرابزارم ...ای خدا

فکر کنم تقریبا چهارسال اینا خودم شوهرمو پیدا کردم عاشقش کردم بعد پنج ماهم اومد خواستگاریم

عزيزم يه سوال ديگه شرمنده بستن پرونده يعني همون بخشيدنش ديگه درسته 

اره خوندم اون تاپیکو انقدر ناراحت شدم که نگو😭😭😭😭😭😭نمیدونم که اخه....عوضی یکاری کرد مجبور شم مه ...

نگران باش گلماگه خداخواست واشتي كردين 

چندباراحضاريه بفرستن بعدش قط ميشه توام گولش بزن وبگوباشه ميبندم ولي اول اززندگيم مطمئن شم بعدجوابش رونده 

نگران باش گلماگه خداخواست واشتي كردين   چندباراحضاريه بفرستن بعدش قط ميشه توام گولش بزن و ...

مرسی عزیزم....یدونه مهریه حق خانماس که اونم هرروز یه قانون براش میزارن مردشورشونو ببرن فقط....خیلی خسیسه مطمئنم نمیده