خانما چطور میتونم پیداش کنم فقط ادرس خونه باباشو دارم الان چهار ساله جدا شدم ولی فراریه رفته یه شهر دیگه نفقه و مهریه هیچی نتونستم ازش بگیرم حتی اون یک سکه که دادگاه محکوم میکنه پیش پزداخت بده اونم نداده ۲۰ میلیون پول وکیل دادم
نه بستنش که نمیبندم میگم پروندم باز بمونه ولی دیگه پیگیری نکنم
بزار بازبمونه
خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍
والا پیدا کردم یکیو بعد سه سال ولم کرد الانم حال روحیم خرابه از دوریش 😔 چه قولایی که بهم داده بود ز ...
سه سال زیاده باید میفهمیدی سرماری پنج ماه بیشتر وقت نزار
خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍
اخه تو اجرا بهت نامه میدن میبری کسر خقوق فقط اینو میدونم
سه سال زیاده باید میفهمیدی سرماری پنج ماه بیشتر وقت نزار
عزیزم واقعا نیتش ازدواج بود اما شرایطمون جور نبود با هم هی میگفتیم درستش میکنیم ولی نشد دیگه مهم نیست دیگه رفت فردا هم دارم میرم سرکار روحیم عوض بشه بهش فکر نکنم
عزیزم واقعا نیتش ازدواج بود اما شرایطمون جور نبود با هم هی میگفتیم درستش میکنیم ولی نشد دیگه مهم نیس ...
ازاین حرفا من زیاذ شنیدم مردا چرت زیاد میگن مرد اگه مرد باشه تو بدترین شرایط ازدواج میکنه همه مخالف ازدواج همسر من بوذن تازه استخدام بود یک وصد اون موقع حقوق میگرفت باسختی عقد کردیم چوون واقعا مثل مرد روحرفش موند
[QUOTE=106146288]اهان اخداروشكركه الان خوشبختي خانومي ميگم اگه زن دنباله پرونده مهريه رونگيره ونتونه بره چي خودش ...[/QUOTEخداروشکرررررر خوشبختم،والاه من زیاد سردرنمیارم چون من بخشیدم طلاق بدم فقط اجرا گذاشتم که مجبورش کنم بیاد طلاق بده
ازاین حرفا من زیاذ شنیدم مردا چرت زیاد میگن مرد اگه مرد باشه تو بدترین شرایط ازدواج میکنه همه مخالف ...
دقیقا مرد اگر مرد باشه و چیزی رو بخواد سرشم بره بدست میاره متاسفانه این با این سنش از باباش میترسید مرد زندگی نبود ولی خب دوسش داشتم چشممو رو همه بدیاش بسته بودم