2777
2789
عنوان

خانمایی که تو عقد جدا شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1630 بازدید | 198 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بستنش که نمیبندم میگم پروندم باز بمونه ولی دیگه پیگیری نکنم

بزار بازبمونه 

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍
والا پیدا کردم یکیو بعد سه سال ولم کرد الانم حال روحیم خرابه از دوریش 😔 چه قولایی که بهم داده بود ز ...

سه سال زیاده باید میفهمیدی سرماری پنج ماه بیشتر وقت نزار

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍
ببخشید زیاد سوال پرسیدم بعد احضاریه نمیاد برامون؟

اخه تو اجرا بهت نامه میدن میبری کسر خقوق فقط اینو میدونم 

سه سال زیاده باید میفهمیدی سرماری پنج ماه بیشتر وقت نزار

عزیزم واقعا نیتش ازدواج بود اما شرایطمون جور نبود با هم هی میگفتیم درستش میکنیم ولی نشد دیگه مهم نیست دیگه رفت فردا هم دارم میرم سرکار روحیم عوض بشه بهش فکر نکنم

عزیزم واقعا نیتش ازدواج بود اما شرایطمون جور نبود با هم هی میگفتیم درستش میکنیم ولی نشد دیگه مهم نیس ...

ازاین حرفا من زیاذ شنیدم مردا چرت زیاد میگن مرد اگه مرد باشه تو بدترین شرایط ازدواج میکنه همه مخالف ازدواج همسر من بوذن تازه استخدام بود یک وصد اون موقع حقوق میگرفت باسختی عقد کردیم چوون واقعا مثل مرد روحرفش موند

اخه تو اجرا بهت نامه میدن میبری کسر خقوق فقط اینو میدونم 

اهان اخداروشكركه الان خوشبختي خانومي ميگم اگه زن دنباله پرونده مهريه رونگيره ونتونه بره چي خودشون كه نميبندنش

😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘

[QUOTE=106146288]اهان اخداروشكركه الان خوشبختي خانومي ميگم اگه زن دنباله پرونده مهريه رونگيره ونتونه بره چي خودش ...[/QUOTEخداروشکرررررر خوشبختم،والاه من زیاد سردرنمیارم چون من بخشیدم طلاق بدم فقط اجرا گذاشتم که مجبورش کنم بیاد طلاق بده

ازاین حرفا من زیاذ شنیدم مردا چرت زیاد میگن مرد اگه مرد باشه تو بدترین شرایط ازدواج میکنه همه مخالف ...

دقیقا مرد اگر مرد باشه و چیزی رو بخواد سرشم بره بدست میاره متاسفانه این با این سنش از باباش میترسید مرد زندگی نبود ولی خب دوسش داشتم چشممو رو همه بدیاش بسته بودم