2777
2789
عنوان

بزرگ ترین آرزوتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت

اره رشته پرمتقاضی ای هست ولی نشد نداره سعی ات رو بکن منم برای ازمون وکالت درس میخونم برای تهران باید زیر 200 بشم ولی ناامید نیستم تلاشمو میکنم

تیکر تولد یه سالگی پسر قشنگم مسیحا
ارشد چی میخونی؟ من حتی برنامه روزانه هم ندارم که چقدر بخونم هرروز و چه درسی بخونم

ببین برو تو سایت سنجش تکمیلی امیر کبیر، اونجا پکیج کنکوری هر رشته رو می فروشه که میشه نزدیک ششصد هفتصد، ولی نیازی نیست اونو بخری...فقط از همون سایت لیست کتابای مطرح برای هر ماده امتحانی رو دربیار، تهیه شون کن و مطالعه کن

برای اینکه بدونی چی بخونی هم دفترچه انتخاب رشته رو از سایت سازمان سنجش دانلود کن، و ببین مواد امتحانی و ضرایبشون چی ها هستن

از ضریب 3 ها شروع کن به خوندن، از همین حالا هم شروع کنی مثلا روزی پایه سه ساعت و به مرور بیشتر کنی، برای دو رقمی یا تک رقمی شدن شانس بالایی، قبولی ارشد خیلی راحت تر از کارشناسیه، چون رقبا کمترن و گرفتار تر هم هستن معمولا کسی وقت نداره 14 ساعت تو روز بخونه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
اره رشته پرمتقاضی ای هست ولی نشد نداره سعی ات رو بکن منم برای ازمون وکالت درس میخونم برای تهران باید ...

سعیمو میکنم

ای کاش خیریه هایی بودن که به دانشجو ها کمک میکرد

سعیمو میکنم ای کاش خیریه هایی بودن که به دانشجو ها کمک میکرد

خیلیا بدون ازمون و کلاس قبول شدن حتما که نباید هزینه زیادی کرد همش به تلاش خودت بستگی داره

تیکر تولد یه سالگی پسر قشنگم مسیحا
خیلیا بدون ازمون و کلاس قبول شدن حتما که نباید هزینه زیادی کرد همش به تلاش خودت بستگی داره

من همه تلاشمو میکنم ولی وقتی موسسه هایی هست که استادهاش عضو هیات علمی دانشگاه تهرانن خب معلومه من نمی تونم هم طراز اون دانشجوهایی باشم که به اون موسسه رفتن