2777
2789

من الان ۳۷هفتم ۳۴هفته جنینم بریچ بوده نمیدونم چرخیده یانه اینقد از هردوروش زایمان میترسم که حد نداره الان دارم گریه میکنم ازبس حالم خرابه بیایید ببینم شماها چطوره حالتون چکارکنم راحت بزایم از یوقت طبیعی باشم؟

چ بترسی چ نترسی بالاخره دنیا میاد اونجا نمیمونه😁 منم میترسیدمو15روز مونده ب موعد خیلی اتفاقی طبیعی زاییدم،دردم دوساعت بود همه میگفتن خوش زایمان بودی و حتی ب دکترم گفتم دیگه طبیعی نمیخوام گفت تو ک دردی نکشیدی ولی خداییش کمرم خرد شد تا در اومد

طبیعی با امپول بیدرد 

سزارینم با پمپ درد 

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ بترسی چ نترسی بالاخره دنیا میاد اونجا نمیمونه😁 منم میترسیدمو15روز مونده ب موعد خیلی اتفاقی طبیعی ...

تا در اومد و خوب گفتی

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               
چ بترسی چ نترسی بالاخره دنیا میاد اونجا نمیمونه😁 منم میترسیدمو15روز مونده ب موعد خیلی اتفاقی طبیعی ...

اونکه آره ولی بخدا اعصابم داغون شده دگه هروز دارم از ترس گریه میکنم .شماورزش میکردی؟چیزی خوردی؟من شنبه باید برم دکتر بهم میگه طبیعیم یاسزارین برام دعاکن سزارین شم

طبیعی بدون دردخوبه یانه

خوبه دیگه بدون درد زایمان میکنی

خوبه دیگه بدون درد زایمان میکنی

عه خب پس اگه یوقت گفت طبیعی میگمش طبیعی بدون دردبرام بنویسه.تازه من اصلا نمیفهمم چه شکلیه توشکمم سیو یک هفته سفالیک بود سیو چهار بریچ شده بود

عه خب پس اگه یوقت گفت طبیعی میگمش طبیعی بدون دردبرام بنویسه.تازه من اصلا نمیفهمم چه شکلیه توشکمم سیو ...

هر لحضه ممکنه بچرخه 

ولی بگو بدون درد باشه 

درد داری

اره وحشتناااااک...کمر درد دل درد دارم..سر بچه هم ب واژنم فشار میاره شکمم اومده پایین...زیر دلم سفت میشه تیر میکشه واژنم تیر میکشه..باسنم  هم انگار داره از هم باز میشه ایقد درد میکنه😂

💫دائمایِکسانٰ نَباشَدْحال دورانٰ غَمْ مَخور💫

[QUOTE=106087089]اونکه آره ولی بخدا اعصابم داغون شده دگه هروز دارم از ترس گریه میکنم .شماورزش میکردی؟چیزی خوردی؟من شن ...[/QU

نه رفتم ارایشگاه کارم تموم شد پاشدم کیسه ابم پاره شد،هیچ دردیم نداشتم ساعت13رسیدم بیمارستان معاینم کرد گفت دهانه رحم نداره رفتن دکترو اوردن گفت خانوم چی دهانه رحم نداره فوله 10سانت بازه سریع ببریدش اتاق زایمان😁منم تا اینجا فقط ترس داشتم سکته میکردم وگرنه درد هنوز نداشتم،چون بهم گفته بودن واسه معاینه دست و تا ارنج میبرن داخل غش میکنی از درد ولی من نفهمیدم معاینه کرد نکرد😆سوزن فشار ک زدن دردام شروع شد کمرم فک میکردم میخواد بشکنه،مابینشم غش میکردمو بهم سیلی میزد،ساعت15:30هم دنیا اومد قند عسلم جیگرش بشممممم

اره وحشتناااااک...کمر درد دل درد دارم..سر بچه هم ب واژنم فشار میاره شکمم اومده پایین...زیر دلم سفت م ...

اوخ تو خیلی اذیتی پس.چه حسیه سسربچه بهت فشار میاره از کجامیفهمی سرشه من این احساسو نمیکنم