2777
2789

سلام دوستان. خواستم بدونم در دوران بارداریتون چه داروی تقویتی پزشکتون بهتون داده بوده یا مصرف میکنید؟

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
سلام گلم انگار یه جا نوشته بودید تیروئید کم کار داشتید و خوب شدید میشه بدونم چطوری منم این مشکل رو د ...

سلام گلم. بله. من طب سنتی رفتم. پیش دکتر مهرداد کریمی توی سلامتکده احمدیه. آدرس و شماره تلفن برای دریافت نوبت توی اینترنت هستش.

الا با وجود ۳سال بدون هیچ دارو و پرهیز غذایی خداروشکر تیروئیدم همچنان نرمال هستش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام‌گلم من دنبال اینم که لاغر بشم بعد دیگه اصلا .اضاف.. نشه به نظرتون راهی هست؟ البته من هله هوله ه ...

اگه تیروئید داری درمانش کنی جواب میگیری. شما هر رژیمی هم که بگیری به وزن دلخواه که برسی، باید برای ثابت نگه داشتن توی اون وزن رژیمتو نگه داری

سلام گلم. بله. من طب سنتی رفتم. پیش دکتر مهرداد کریمی توی سلامتکده احمدیه. آدرس و شماره تلفن برای در ...

عزیزم چطوری از این دکتر کریمی وقت بگیرم؟ خدا خیرت بده و به ارزوهات برسی اگر کمکم کنی