2777
2789
عنوان

من مادر خوبی نیستم

106 بازدید | 8 پست

بعداز بچه دومم بشدت افسردگی گرفتم قرص میخوردم ولی بهم نمی ساخت گذاشتم کنار

شوهرم میگه از بعد از بچه دوم تو دیگه اون آدم قبل نشدی دست خودم نیست حالم بده

عاشق بچهامم اما جلوی شیطنت های بچگانشون نمیتونم خودمو کنترل کنم عصبی میشم زود

دختر ۳ سالم بیشترین آسیب و خورد اونم داره مثل من عصبی میشه شبی نیست که با گریه نخوابم همش تو خواب بچمو بوس میکنم قول میدم فردا خودمو کنترل کنم اما بازم نمیتونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه دور دیگه دکتر برو که دوباره بهت دارو بده 

مثلا هر بار که عصبی میشی بعدش توی عصبانیت یا تهش بگو ببخشید که داد زدم چه اشکالی داره دو طرفه باشه 

حالا عصبی میشی دست خودت نیست بجاش با خوشحال کردنشون جبران کن همیشه جا برای این چیز ها هست 

متاسفانه منم اینطوریم کاش خوب بشیم.البته افسردگی من مال امروز ودیروز نیست

همه بچهای فامیل عاشق من بودن الان بچهای خودمم نمیتونم تحمل کنم از خودم بدم میاد وقتی چهره معصومشو میبینم 

نه نمیزنمبا عصبانیت برخورد میکنم تهدید میکنم یا اگه نزدیکم باشه از خودم دورش میکنم

متوجه میشم حس اون لحظه ت رو. ولیکن در اون مواقع با خودت قراری بزار که قبل هرگونه عکس العملی به یک موضوعی که آرومت میکنه فکر کنی و بر اعصابت مسلط بشی. سخت هست ولی انسان هست و اختیار.

همه بچهای فامیل عاشق من بودن الان بچهای خودمم نمیتونم تحمل کنم از خودم بدم میاد وقتی چهره معصومشو می ...

اوهوم میفهممت گلم من بعضی روزها تمام سعی مو میکنم بهترم اما در کل از خودم راضی نیستم از آینده بچه هام نگرانم امیدوارم خدا کمکشون کنه با این مادری که دارن

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم