2777
2789
عنوان

زن داداشم 2...

710 بازدید | 65 پست

زن برادر وسطیم ، دختر روستاست روز اول که اومد خیلی لباساش ساده بودوچادری الان مانتویی شده وخیلی افتضاح  ومادرم موقع خواستگاری گفته بود پسرم خونه داره، مادرم طبقه پایین من وسط واین زن داداشم بالا همیشه من یا خواهرمو میبینه روشو از. اون طرف میکنه مامانمو تو کوچه میبینه سلام نمیکنه ولی مادرم میخواد بره بالا از پله صدبار میگه بیا تو اونم میگه نه کار دارم اخرم مادرم میوه براش میبره میگه پس  تو راه  پله  بخور  من اگه از رفتاراش بگم یا هرکس سریع میگه اونم از سادگیشه پشت سر عروسم حرف نزنین ،مثلا زایمان کرده بود مادرم کبود کلسیم داشت نمیتونست راه بره بازم باسختی هروز میرفت بالا غذاشو درست  میکرد کاراشو میکرد میومد پایین بااینکه کارای خودشو نمیتونست  بکنه  هرروزم وقتی  حامله  بود مادرم هرچی درست  میکرد براش میبرد میگفت حاملس بوش میره بالا ،خلاصه خیلی بهش احترام میزاشت ،مارو سالی یک بار دعوت میکرد اونم به برادرم میگفت من نمیتونم کار کنم  بگو خودشون بیان کمک ، یه روز من خونه نبودم مامانمو برده بالا بهش گفته باید زنیکه خونرو بفروشی بری پایین شهر بشینی از سهمت بدی به من  که من  برم یه جای بهتر بشینم شما دیگه عمرتو کردی خونه کوچیکم برات بسه وگرنه بابام گفته  بیا بچه هاتم نیاری مادرمم  گفته باشه پول بیشتری به شما میدم ترسیده بره داداشم بمونه با دوتا بچه ،دو هفته پیش تقریبا داشتم نماز میخوندم دیدم صدای خواهرم از پایین میاد رفتم  دیدم  زن داداشم  پریده به خواهرم میگه زنیکه رنگ  زد تو مریضی  داری  میمیری  باید سهمتو از خونه به من ببخشی دیگه وقتی دیدم خواهرم بزرگم  اهل زدن نیست وفقط میگه برو بیرون پسرش با بالش زن داداشمو حل  میداد که بره بیرون منم رفتم زدمش گفتم تا الان اگه  سکوت کردم بسه  داداشمم بی غیر  ت  اومد گفت زنم خیلی  روش  فشاره ، بعد مادر زن داداشم  اومد گفت دختر خوب کاری کرده پریده بهتون باید خونه براش بخرین گفتم همچین خبری نیست ارث پدرشم دست ما نیست میگفت دخترم سلام نمیکنه  شما باید بهش  سلام  کنین  ،خلاصه که خودتونو بزارین جای من چه گناهی  کردیم  که دوتا عروسه افر یته  گیرمون اومده اخرم  مامانم میگه ببخشیدنش اونم زنداداشتونم نفرین نکنین !!! ،فقط یه داماد فرشته داشتیم که اونم فوت شد خواهرم موند با سه تا پسر اینقدر خوب بود که خواهر دیگم میگه انگار دوبار بابامونو از دست  دادیم  ، چون بابام فوت شده واین خونمونم هممون سهم داریم 

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان

فکر کنم باید بیرونشون کنید از خونه. تنها راه حل 

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

خب چ ربطی به روستایی بودن داشت

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اینکه خونه باباش روزایی که ندیده رو اینجا دیده و دم‌درآورده والا دیدم‌تز این موردا زیااااد

خدایا... حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد💚💚🍃الله 

الان می گن حتما اذیتش کردین،ما ک همه ی ماجرا رو نمی دونیم دوست عزیز اینجا اخه کمکی نمی شه کرد فقط می شه درد دل کرد ک الان می ریزن سرت می گن ی کاری کردین ک اینجوری می کنن

فکر کنم باید بیرونشون کنید از خونه. تنها راه حل 

میگه سهم داریم مادرمم پسرشه نمیتونه میگیم ناراحتین برین مستاجری میگه نه مادرت بیخود اومد گفتم پسرم خونه داره خونرو گذاشتیم برای  فروش نمیخرن راکده 

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان

بگین خونه نمیتونیم بخریم ناراحتی خوش اومدی راه باز جاده دراز..خاک برسر مردی که اجازه بده همسرش همچین رفتاری رو بامادرش بکنه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

چون مادرم میگفت روستاییا سادن واسه همین گرفتش 

اینقد بدم میاد ازین آدمای پر رو و از همه بد تر مادرشوهرم که میاد میگه دخترم خوب کاری کرده😠😠😠

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
به اینکه خونه باباش روزایی که ندیده رو اینجا دیده و دم‌درآورده والا دیدم‌تز این موردا زیااااد

منم دیدم..ادم حالش بهم میخوره

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم