2777
2789
عنوان

زن داداشم 2...

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 65 پست
اره خوبه ،ولی میگه من بیشتر از سهمم میخوام باید خونه سه خوابه تو بهترین جا برام بخرین شما میگین سهمش ...

نه دیگه

این پروبازیه

ولش کنین

براش توضیح بدین که حقت بیشترازین نیست که تو نشستی

البته شما هم نباید میگفتین خونه داره. ولی اونم توقعش بالاست

اخه خب خونه داره دیگه داداشش زنداداشه مستاجری نرفته که.فکر کنم زنداداشس میگه باید یه خونه بزرگتر جای بهتر بخرین برام 

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اگه اینقدر خوبی بهش نمیکرد حالا شاخ نمیشد واسمون 

مادر بزرگ من انقدرررر خوبی کرد به زنداییم تهش زنداییم مامان بزرگمو از خونه خود مامان بزرگم انداخت بیرون خودش نشست تو خونه مامان بزرگم تمام اون حیاط و باغم بالا کشید 😊الانم مامانم اینا رفتن شکایت کردن ازشون تا بلکه بتونن خونه باباشونو از چنگ داییم و زنش دربیارن 

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
خب مقصره برادرته من موندم این برادرای ما یادشون رفته که اول ما بودیم بعد اون اومده 

آره میدونم اینقد پروش کرده ک راحت ب پدر مادرم تو پروفایلاش اهانت میکنه بهش هم میگی میگه بادخترعمم هستم مشکل پسرا هستن ک نمیتونن بین زنشون وخانواده اشون مدیریت کنن شانس ماست دیگه

میشه برای سلامتی همه ی تودلیا یه صلوات بفرستید
مادر بزرگ من انقدرررر خوبی کرد به زنداییم تهش زنداییم مامان بزرگمو از خونه خود مامان بزرگم انداخت بی ...

خدا لعنتش کنه انشاءالله که درست بشه 

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان
آره میدونم اینقد پروش کرده ک راحت ب پدر مادرم تو پروفایلاش اهانت میکنه بهش هم میگی میگه بادخترعمم هس ...

چه پررو ،واقعا 

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان