2777
2789
عنوان

چرا همه دارن طلاق میگیرن

595 بازدید | 57 پست

خیلی از فامیلامون تازه فهمیدم طلاق گرفتن چرا زندگیا اینجوری شده انگار آخرش ختم میشه ب طلاق.یکیشون ک یکسال نشده بود طلاق گرفته واقعا چرا این قدر بی ثبات شده منم خودم چشمم آب نمیخوره ب زندگیم

خدا کنه امام زمان زود ظهور کنه دیگه خسته شدیم بابا

خواهرم اگه از حيا و آبرو نميترسيديم همه زنا طلاق ميگرفتيم

كلا آستانه صبر و تحمل همه اومده پايين

مث قديم نيست

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم اگه از حيا و آبرو نميترسيديم همه زنا طلاق ميگرفتيم كلا آستانه صبر و تحمل همه اومده پايي ...

فقط بحث آستانه ی صبر و تحمل نیست زندگیا لجن شده آدما آشغال شدن بیشتر زندگیا بخاطر خیانت داره از هم میپاشه

عاشقم میشی دوباره....عاشقِ اونی که نیست.....

مشکل ریشه ایه از دوطرف نسل ما هر چی خواستن براشون فراهم بوده اینه که طاقت نه شنیدن و اخمو نداریم و اگه از یه وضع خوشمون نیاد بجای حل مسئله صورت مسئله رو حذف میکنیم و با زندگیامون هم این برخورد رو داریم 

اینا حرفا کارشناسه بود پریروز داشت می گفت 😀 

چون با عشق و شناخت ازدواج نمی کنن 

قرار نیست همه بسوزن و بسازن

ادم یه بار زندگی میکنه فقط نباید عمر خودشو که هدیه خداست حروم کنه 

امیدوارم همه زنایی که فقط دارن به خاطر بچه یا بی پولی یا حمایت نکردن خونواده عذاب میکشن هم نجات پیدا کنن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
مشکل ریشه ایه از دوطرف نسل ما هر چی خواستن براشون فراهم بوده اینه که طاقت نه شنیدن و اخمو نداریم و ا ...

خیلی بد شده خوانواده زنداییم همشون ها همشون طلاق گرفتن خود زنداییمم داره طلاق میگیره داییم انداخته زندان واسه مهریه اونم سر چی ک بعد این همه سال شوهرشو دوس نداشته برادرشوهرشو دوس داشته

خیلی بد شده خوانواده زنداییم همشون ها همشون طلاق گرفتن خود زنداییمم داره طلاق میگیره داییم انداخته ز ...

وااااا!!!!

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
فقط بحث آستانه ی صبر و تحمل نیست زندگیا لجن شده آدما آشغال شدن بیشتر زندگیا بخاطر خیانت داره از هم م ...

از وقتی این گوشیا اومد و دسترسی همه به نت و دنیای مجازی راحت شد شرم و حیا از بین رفت و فساد داره همه گیر میشه متاسفانه ،😞

❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤

مردامون زندگی کردن و رفتار درست با زنها رو یاد نگرفتن . دخترامونم که فکر میکنن ازدواج تنها چاره ست انتخاب اشتباه میکنن کلا بچه ها رو واسه زندگی مشترک بار نمیارن یا غلط بار میارن

دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و ....  http://file-marketing.blog.ir