2777
2789
عنوان

چرا همه دارن طلاق میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 57 پست
دیگه طلاق نسل جدید و قدیم نداره  این نساختنا مهمه

اره مامان بابای منم از جوونیشون دعوا نکردن ولی الان همش باهم قهرن یکسره دعوا میکنن حالم بهم میخوره میرم خونشون اون با اون باد داره جو خونشون سنگین شده واسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره مامان بابای منم از جوونیشون دعوا نکردن ولی الان همش باهم قهرن یکسره دعوا میکنن حالم بهم میخوره م ...

اره دیگه من هم مامان بابام یه بار هم دعوا نکردن جلوی ما ۳/۴ سال هم هست طلاق گرفتن ما تازه ۲هفته است فهمیدیم🤦‍♀️🤦‍♀️

چون بابام کارش یه شهر دیگه بود اصلا شک نکردیم😑🤦‍♀️

دیگه طلاق نسل جدید و قدیم نداره  این نساختنا مهمه

گاهی آدمها تحملشون تموم میشه.من خودم 10سال ساختم با همه چی اما دیگه نتونستم.

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
واقعا چرا اینطوری شده چرا هیچی مثه قدیم نیس

خيلي چيزا

فشار اقتصادي،تنوع طلبي زنا،خيانت مردا

خيلي....

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
گاهی آدمها تحملشون تموم میشه.من خودم 10سال ساختم با همه چی اما دیگه نتونستم.

واقعا درسته بنظرم وقتی نمیشه بهترین کار همون طلاق نه خودت رو اذیت میکنی نه طرف مقابلت رو

اره دیگه من هم مامان بابام یه بار هم دعوا نکردن جلوی ما ۳/۴ سال هم هست طلاق گرفتن ما تازه ۲هفته است ...

آدم از آیندش میترسه وقتی این چیزارو میشنوه😣

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
خب مثلا یکی ک هم زنشو دوس هم خیانت میکنه طلاق نمیده ک زیادم هسستن فازشون چیه سرم داره سوت میکشه از د ...

تنوع طلبی ماشالله قلبشون ترمیناله

بعدم خب بعضی زنان شورشو درآوردن فک میکنن هرجور رفتار کنن شوهرتون غلام حلقه بگوشه و غرورو احترام  شوهره رو میشکنن اونم جلو جمع دیدم ک میگم 

البته اینا طلاق عاطفی گرفتن 

ما ی استاد تو دانشگاه داشتیم ی حرف خیلی قشنگ زد هیچوقت فراموش نمیکنم

میگفت تمام مشکلاتی که ما در طول شبانه روز داریم به خاطر اینه که هممون به ی نحوی داریم سر همدیگه رو کلاه میذاریم ، یکی با دروغ گفتن ، یکی با دزدی، کم فروشی و....

تهش هیچی نیست باور کن....
واقعا درسته بنظرم وقتی نمیشه بهترین کار همون طلاق نه خودت رو اذیت میکنی نه طرف مقابلت رو

ولی خییییلی سخته