2777
2789
عنوان

کسی خواب دیده تستش مثبت باشه بعدحامله باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالابارداری گلم علائمی هم داری؟

فدات 

تو هم انشاالله باشی

سینه هام خیلی سفت شده چند روزه از دیشب سینه راستم نوکش درد میکنه

تخمدان هامم خیلی درد میکنه بیشتر سمت راست 

حالا نمیدونم میخوام پریود بشم یا مامان بشم

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
یه شب درمیون دارم تاببینی چی میشه 

آره خوبه عزیزم

چون میگن حدود ۱۱،۱۲ روز تا ۱۵،۱۶ روز قبل پریود وقتشه

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
فدات  تو هم انشاالله باشی سینه هام خیلی سفت شده چند روزه از دیشب سینه راستم نوکش درد میکنه ت ...

من فقط شکمم خیلی میگیره همش گرمم میشه

زیردلمم خیلی دردمیکنه

امیدوارم ک مامان بشیم

من فقط شکمم خیلی میگیره همش گرمم میشه زیردلمم خیلی دردمیکنه امیدوارم ک مامان بشیم

انشاالله عزیزم چند وقته اقدامی؟؟

خداکنه باردارباشم اخه من یه سقط داشتم حرف زیادع

مهم نباشه واست عزیزم 

همین ک ی بار شدی خودش خیلیه یعنی باردار میشی و خدای نکرده نازا نیستی

من ۷ ماهه اقدامم عزیزم

مهم نباشه واست عزیزم  همین ک ی بار شدی خودش خیلیه یعنی باردار میشی و خدای نکرده نازا نیستی من ...

خیلی استرس دارع 

اینکه منتظرباشی خیلی بدع

ایشالایروزخبربارداری توبدی