2777
2789
ای وای :/ گیج تر شدم☹ کلی هزینه کنی بعدش هیچی به هیچی☹ من الان دو هفتست بند نزدم تیغ میزنم که برم ...

سلام تاپیکتونواتفاقی دیدم شمارفتین لیزرکنین نتیجش چی شد؟چون منم مشکل شمارودارم هیچی به صورتم نمیسازه موهایه صورتمم خییییبی مشکیه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روبیان رفتم خوب بود، البته معمولیشو رفتم، vip هم داشت که گرونتر بود امتحان نکردم، جدیدا هم یک جلسه رفتم بت الهدی پیش مهناز بنی هاشمی الکس اپوجی بود فعلا که راضیم

ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که می‌گویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.    عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون می‌آیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.

فقط حواستون باشه اکر دستگاه لیزر ازینایی بود که به بدن میچسبه ورا ژل میزنن بیکینیو اصلا انجام ندین خدایی نکرده عفونت و تبخال و... نگیرین. همین الکس از همه بهتره چون به بدن نمیچسبه بهداشتیه و جوابدهیشم عالیه

ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که می‌گویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.    عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون می‌آیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.
سیاه ضخیم قسمت چانه شاید تا حدی ولی قسمت گونه هام نه ضخیم نیست ولی مشکیِ مشکیه اوهوم باشه : )

من دقیقا اینطورم، پشت لب و گونه اینا از بین رفتع ولی سیاااااهای چونه خیلی سیریشه هنوز باید ادمه بدم

من دقیقا اینطورم، پشت لب و گونه اینا از بین رفتع ولی سیاااااهای چونه خیلی سیریشه هنوز باید ادمه بدم

سلام عزيزم.الان ديگه موهاي قسمت پشت لب وگونه ات در نمياد؟ اگ درمياد با تيغ ميتوني بزني بعد ليزر يا باز همونجوري کلفت درمياد؟

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
سلام عزيزم.الان ديگه موهاي قسمت پشت لب وگونه ات در نمياد؟ اگ درمياد با تيغ ميتوني بزني بعد ليزر يا ب ...

سلام عزیزم نه خیلی کم شده فقط با تیغ میزنم، البته به خاطر کرونا یه مقدار بین جلساتم فاصله افتاد

سلام عزیزم نه خیلی کم شده فقط با تیغ میزنم، البته به خاطر کرونا یه مقدار بین جلساتم فاصله افتاد

ممنون عزيزم ک جواب دادي❤🌹

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
من کلینیک باران رفتم کلی هم پول دادم ولی واسه موهای چونه ۲باره در میاد 

سلام,عزیزم شما از کلینیک باران راضی بودید لیزرش؟من اللن گلشن میرم میخواستم بدونم اونجا چجوریه؟

منم بهم گفتن 8جلسه رفتم ولی خب رشدم میکنه بعد چند ماه  الکسان 2019از این نوع دستگاها بود ک با ...

عزیزم شما کجا میری؟ سری یه‌بار مصرف میذاره هردفعه؟ یا همون اول سری مخصوص خودتو بهت داد؟ چون من دلم نمیخواد دستگاه هیچ تماسی با پوست داشته باشه.

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!
من روبیان رفتم خوب بود، البته معمولیشو رفتم، vip هم داشت که گرونتر بود امتحان نکردم، جدیدا هم یک جلس ...

VIPش چجوریه دیگه؟!

منم دلم نمیخواد هیچ تماسی با پوستم داشته باشه چون اینجوری امکان انتقال ویروس هست. از همون اول سری مخصوص خودتو بهت داد؟ یا هردفعه یه‌بار مصرف میذاره؟

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!