الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من روبیان رفتم خوب بود، البته معمولیشو رفتم، vip هم داشت که گرونتر بود امتحان نکردم، جدیدا هم یک جلسه رفتم بت الهدی پیش مهناز بنی هاشمی الکس اپوجی بود فعلا که راضیم
ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که میگویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ. عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون میآیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.
فقط حواستون باشه اکر دستگاه لیزر ازینایی بود که به بدن میچسبه ورا ژل میزنن بیکینیو اصلا انجام ندین خدایی نکرده عفونت و تبخال و... نگیرین. همین الکس از همه بهتره چون به بدن نمیچسبه بهداشتیه و جوابدهیشم عالیه
ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که میگویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ. عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون میآیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.
سیاه ضخیم قسمت چانه شاید تا حدی ولی قسمت گونه هام نه ضخیم نیست ولی مشکیِ مشکیه اوهوم باشه : )
من دقیقا اینطورم، پشت لب و گونه اینا از بین رفتع ولی سیاااااهای چونه خیلی سیریشه هنوز باید ادمه بدم
سلام عزيزم.الان ديگه موهاي قسمت پشت لب وگونه ات در نمياد؟ اگ درمياد با تيغ ميتوني بزني بعد ليزر يا ب ...
سلام عزیزم نه خیلی کم شده فقط با تیغ میزنم، البته به خاطر کرونا یه مقدار بین جلساتم فاصله افتاد