sabaghaseme مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 عنوان یه سوال درمورد کلیپ ساز 100 بازدید | 18 پست بچه ها من با برنامه کلیپ ساز آهنگ میکس میکنم ولی فیلم تو اینستا نمیتونم بزارم خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢 1398/07/04 | 10:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sabaghaseme مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 شاید سیو نمیکنی نه عزیزم ببخشید اشتبا گفتم فیلم توپیجم گذاشته میشه ولی بی صدا یعنی آهنگی که میکس کردم روش نیست تجربه اشو نداشتی؟ خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢
دستکش عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 9727 نه عزیزم ببخشید اشتبا گفتم فیلم توپیجم گذاشته میشه ولی بی صدا یعنی آهنگی که میکس کردم روش نیست تجربه ... منم درست میکنم اینجوری نیس با موبایل درست میکنی
sabaghaseme مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 منم درست میکنم اینجوری نیس با موبایل درست میکنی بله شما چی؟ خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢
sabaghaseme مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 منم با موبایل بهترین کلیپارو درست کردم آره خیلی قشنگ میشن ولی توپیجم نمیتونم بزارم شما تو اینستا ازهمون کلیپا گذاشتین آهنگ روش بوده؟ خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢
دستکش عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 9727 آره خیلی قشنگ میشن ولی توپیجم نمیتونم بزارم شما تو اینستا ازهمون کلیپا گذاشتین آهنگ روش بوده؟ اره هر اهنگی میخوام تو همون برنامه میدارم روش
sabaghaseme مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 اره هر اهنگی میخوام تو همون برنامه میدارم روش عزیزم اگه تواینستام گذاشتی okeبوده میشه اسم برنامه اشو باعکس برام بفرستی خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢
sabaghaseme مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 تو اینستا میتونی بیای یه دونه هست ببینی پیجت چیه عزیزم خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢
sabaghaseme مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 درخواست دوستی دادم قبول کن تا تو خصوصی بفرستم مرسی عزیزم فقط اگه میشه عکس برنامه ارو بفرس شاید ایراد ازبرنامه اشه خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢
دستکش عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 9727 مرسی عزیزم فقط اگه میشه عکس برنامه ارو بفرس شاید ایراد ازبرنامه اشه فرستادم از تو گوگل پلی پیدا کن
sabaghaseme مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 فرستادم از تو گوگل پلی پیدا کن مرسی عزیزم اومدخصوصی لطف کن پیجتو بزار ببینم خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢