2777
2789

فامیلیم دوسالم نامزدبودیم طرفمم خوب میشناسم.امابااینکه همش دوماه ازعروسی گذشته دلسردشدم

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی اولش خوبه باگذرزمان عادی میشه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
مشكلاتتون چبه؟ اوايل خ اوكي بودين؟ 

آره هنوزم علاقمون هست.ولی احساس میکنم اون حرفایی که قبلامیزدیم اون افکارواحساساتی که داشتیم برنامه هاوفانتزیامون برای بعدعروسی همش پوچ بود.

همه چی اولش خوبه باگذرزمان عادی میشه

پس اینهمه زوج خوشبخت که آدم میبینه چطورانقد خوشبختن؟ماهم که مشکل خاصی نداشتیم

عزیز دلم هممممه این مراحل رو طی میکنن

بهار عشق همه فکر میکنن هیچ وقت مشکلاتی که بقیه زن و شوهرا دارن واسه ما پیش نمیاد همه چی شیرینه

تابستان عشق ...

و بلاخره پاییز و زمستان

آدم تا یک سال اول زندگی مشترک فکر میکنه این تونی نیست که من می خواستم تنها راه حل ابن مشکل اینه که تفاوت های همدیگه رو بشناسید و  اون ها رو بپذیرید

و حتما راجع به مردها اطلاعات فراوان کسب کنید چون مرد و زن فقط و فقط از لحاظ جسمی شبیه هم هستن و سیستم و عملکرد مغزشون خیلی با هم تفاوت داره و به مسائل کاملا متفاوت نگاه میکنن

پس اینهمه زوج خوشبخت که آدم میبینه چطورانقد خوشبختن؟ماهم که مشکل خاصی نداشتیم

خوشبختی که بادلسردشدن فرق داره بعدم ماظاهرزندگیه مردمومیبینیم

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
خوب چیه     خودت گفتی گذری؛ نگران نباش

باهم دوست نبودیم ولی به سختی بهم رسیدیم.الان همه چی روتین وکسل کنندس واسم.بادیدن کوچکترین نکته ی منفی ای دلسردمیشموپشیمون

عزیز دلم هممممه این مراحل رو طی میکنن بهار عشق همه فکر میکنن هیچ وقت مشکلاتی که بقیه زن و شوهرا دار ...

من توکلی کانال آموزشی میرم ومیام کلی چیزادرباره افکارمرداخوندم وکلی چیزادرباره ی درست رفتارکردن زن.اما موقع عمل سختمه وبرنمیام

من ده ماهه عروسی کردم و حس شما رو تجربه کردم ولی چون بی نهایت راجع به آقایون مطالعه کردم متوجه شدم اکثر رفتارای شوهرم فقط به خاطر تفاوت هاش با منه

و اصلا منظوری پشتش نیست

اتفاقا آقایون اکثرا خیلی ساده دل هستن کافیه با پسربچه درونشون دوست بشی اون وقت این گنده بک ها خیلی مهربون میشن