2777
2789
عنوان

زمان تعویض موشک دختر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 100 پست
مگه میشوریش؟ نباید شست  با دستمال مرطوب باید پاک کرد  😑😑😑

اتفاقا هم باید شست هم دستمال 

نوزاد دختر ممکنه عفونت ادراری بشه  سریع

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر پی پی کرده باشه بالافاصله عوض میکنم چه دختر و چه پسر حتی اگر خواب باشه. اگرم فقط جیش باشه هر دو ساعت یا بیشتر بر اساس خیس شدن پوشکش چون دو سه بارو پوشک جذب میکنه

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
چه جالب  اتفاقا چربی میخورم میگم وزن بگیره خیلی ممنون واقعا تجربه خوب و آموزندهای گفتی 😍😍😍

همین دیگه لابد برا همین بچت زیاد کثیف میکنه تو زیاد چربی بخوری فک‌میکنی به بچت میرسه خود شیر چربی لازم‌داره

تیکر تولدمه😍😍

عزیزم برای صرفه جویی در مصرف پوشک برو داروخانه و محافظ پوشک بگیر.وقتی بچه پی پی کرد سریع پوشکشو باز کن و محافظ رو بردار و محافظ جدید بزار.خیلی ب صرفه است.

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...
نه دستمال خیس گفتم  شستن ضرر داره براش برای کمر شکمش و پهلوش ضعیف ازرده میشه ، یه ذره بچه است ...

بچه با هر بار شستن کلیه هاش کمرش خیس میشن باد میخوره از لحاظ تنبلی نگفتیم

تیکر تولدمه😍😍
عه چه جالب من نمیدونستم ولی بچه ی من اینجوری نبود من با دستور دکتر جتی جیش خالی هم میکرد باید میشستم ...

اخی ای جاان ، پس بچه تا بچه فرق داره ، من عفونتی نبودم زمان ما هم پوشک نبود که لاستیک بود 😂😂😂تا یه ماهم قنداق 😑😑😑😑😑پوست کلفت بودیما 

من از سرماخوردگی و شستن مریض شدم، دیگه عبرت شد خاله هامم دختراشونو نمیشستن ، پاک میکردن هفته ای یبار میشستن 

من دوتا بچه هامو همیشه میشورم چه شماره1چه شماره2.خداروشکر مشکلی هم پیش نیومده.چون دستمال مرطوبا شنیدم ضرر دارن خریدم ولی استفاده نکردم.بعد از هر تعویض هم پماد میزنم بهش.

دوستان عزیزخواهش میکنم برای حاجت خیلی مهمی که دارم و عاقبت بخیری و ووو یک صلوات مهمانم کنید دوستان گل.😍😙