2777
2789
عنوان

زمان تعویض موشک دختر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 100 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شستشو برای نوزاد حساسیت میاره نه دستمال مرطوب مخصوص نوزاد پوست نوزاد حساسه یا باید با آب جوشیده ولر ...

نه عزیزم باید شسته شه بعد پاهاشو چربش کنی با وازلین کودک یا پمادهای مخصوص کودک مثله آردن من بچه بزرگ کردم با اینکه تپله اصلا نسوخته تا حالا

بچه هام یعنی تمام دنیام😍😍😍
زخم و قرمز نمیشه  فقط تا میشورمش دوباره دشویی میکنه  اینبار چهار بار شستم هر چهار بار هم ...

اصلا نباید بشوریش اشتباههه

آب جوشیده شده ولرم و پنبه باید اینطوری پاک کنی نه اینکه بشوری بعد بچه ادرار و مدفوعش خیلی زیاده تا دو سه ماهگی 

هر دفعه پی پی میکنه سریع ببر بشورش خشک کن و پماد بزن بخوابونش

اصلا با پی پی نزار بمونه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
با روغن تمیزش میکنی😕

اره نمیشه تند تند بشورمش دستمال مرطوب تا بهش میزنم سریع میسوزه ۴ نوع دستمال مرطوبم گرفتم باز سوخت البته من پوست خودم نازکه سریع قرمز میشه به خودم رفته راه دیگه ای ندارم

نه عزیزم باید شسته شه بعد پاهاشو چربش کنی با وازلین کودک یا نمادهای مخصوص کودک مثله آردن من بچه بزرگ ...

من پرستار هستم عزیزم چرا راهکار خودتون رو به اشتباه مصرانه تکرار میکنید  از بعد غذا خوردنشون باید شستشوش چون شکل مدفوعشون تغییر میکنه

زخم و قرمز نمیشه  فقط تا میشورمش دوباره دشویی میکنه  اینبار چهار بار شستم هر چهار بار هم ...

مسخره بازیا چیه عزیزم از حرصم ۱۰۰ بارم پی پی کرد عوض کن بچه های ماهم همینن

بچه هام یعنی تمام دنیام😍😍😍
بچه شما هم بعد تعوئص پوشک دوباره همون لحظه دشویی میکرد؟ 

اره دکتر گف شیرم چرب بش نمیسازه تا دو سه ماه اینجور بود نمیشستم یک بطری اب میوردم با دستمال کاغذی دستما خیس میکردم پاکش میکردم خوابشو خراب نمیکردم دوباره پوشکش میکردم ممکن چیزی خوردی بش نساخته اسهال شده یا شیرت چرب 

تیکر تولدمه😍😍
پاشم با دستمال پاکش کنم اینجوری نمیشه هم اعصابم خورده هم مجبورم 😢

اره دیگه مادر شدن سختی خودشو داره گناه داره بچه با دستمال تمیزش کن خیالت راحت بشه بخوابی اون طفلک‌هم راحت بخوابه

تیکر تولدمه😍😍
عزیزم دختر بچه بسته است البته که حساسه ولی من پرسیدم نباید شست چون سینه پهلو میکنه ، بعدها عوارضشو ن ...

دختر من یه بار با دستمال مرطوب پاک کردم عفونت ادراری گرفت تو دوماهگی ادرارش بو مدفوع میداد با مکافات درمان شد

من بخاطر این میگم بشوره

ازباران مهربانترنداشتيم،بيشتركه باريد؛عين مصيبت شد...محبت بيش ازحد،مصيبت ميشودجانم؛مصيبت...