2777
2789
عنوان

دردو دل های یک راننده اسنپ !!

62449 بازدید | 614 پست

من یه مدته برا تامین مخارج دانشگاه به شغل شریف مسافر کشی با اسنپ مشغول شدم !!

یه چیزی برام خیلی عجیبه 

هر موقع مسافر خانم دارم با اینکه همیشه با احترام باهاشون برخورد میکنم کولر ماشینمم روشنه 

ولی بازم بعد پیاده شدن بلافاصله یکی دو نمره امتیازم میاد پایین !!

شما خودتون اگه اسنپ بگیرین چه چیزایی باعث میشه امتیاز پایین به رانندش بدین ؟؟؟

یا کلا راننده دوست دارین چطور باهاتون برخورد کنه !!؟؟

اگه امتیاز راننده از ۴/۵۰ پایین تر بیاد اسنپ دیگه بهش اجازه کار نمیده 

همینجوری پیش بره تا یکی دو ماه آینده از همین اسنپم بیرونم میکنن !!! 😑

لطفا اینقدر نگید چرا تو سایت زنونه عضو شدی باور کنید بحثای زنونه شما هیچ جذابیتی برا من نداره اینجا عضو شدم تا فارغ از جنسیت و صرفا به عنوان یه هم نوع در مورد یه سری مشکلاتی که تو زندگیم دارم ازتون نظر بخوام، ممنون که درک می کنید🌹

از تو اینه بهش نگاه نمیکنی هی؟

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملت با خودشو درگیرن به شما منفی میدن!

والا من که راضی هم نباشم نمره خوب میدم! بیچاره ها مگه چقدر میگیرن؟!

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!

اصلا شما خانما چرا اینقد سخت گیرین تو نمره دادن !!؟ 

استادای خانم و معلمای دوران مدرسه ای هم که تا حالا برخورد داشتم باهاشونم همشون همینجوری بودن 

پوست آدمو میکنن تا بهت نمره بدن 😑

لطفا اینقدر نگید چرا تو سایت زنونه عضو شدی باور کنید بحثای زنونه شما هیچ جذابیتی برا من نداره اینجا عضو شدم تا فارغ از جنسیت و صرفا به عنوان یه هم نوع در مورد یه سری مشکلاتی که تو زندگیم دارم ازتون نظر بخوام، ممنون که درک می کنید🌹

من اگه راننده اش با سرعت زیاد رانندگی کنه و از راست سبقت بگیره

کلا به قوانین راهنمایی و رانندگی احترام نزاره نمره اش رو پایین میدم😁😁😁😁

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

من به راننده پرحرف و فضول کسی که از ایینه خیلی نیگا کنه تو رانندگی فحش بده با سرعت خیلی بد رانتدگی.کنه نمره کم میدم 

شاید رانندگیتون مشکل داره سرعتتون زیاد و ... هست

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش