2777
2789
عنوان

عروسییییییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 54 پست
بخدا دیوونه شدم دیگه انقد غصه خوردم بعد دو سال اونم با هزار بدبختی داره همه چی اوکی میشه....چرا من ه ...

گریه نداره ببین رسم خانوادتون چیه.اهل یک شهرین ددتاتون؟؟؟بزرگترا حرف بزنن باهم در این مورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ما خرچ کامل عروسی با دوماده  من برا عروسیم 1000 نفر مهمون داشتیم 500 تاش از ما بود 500 تا ...

شما کجایی ما سیستان و بلوچستانیم با همین تعداد مهمان و خرج با داماده

امیدت به خدا باشه

خرج عروسی با داماد

والا چیزای جدید میشنوم

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
بخدا دیوونه شدم دیگه انقد غصه خوردم بعد دو سال اونم با هزار بدبختی داره همه چی اوکی میشه....چرا من ه ...

عزیزم اینی که راجبش حرف میزنی شوهرته غریبه که نیست اون ضرر کنه انگار تو کردی اگه نمیتونه مجبورش نکن بعد خودت تو فشاری برا جبران اون قرض یا .... 

بابام گفت اشکال نداره 50 تا اونا بدن 50 تا خودم میدم ک بشه 100....گفت اره دیگه بعد هرکی زیاد بندازه ...

من خیلی کینه ای هستمم اگه چیزی از چشم بیوفته دیگه افتاده 

من تو شرایطتت بودم میگفتم عروسی بخوره تو سرت اصلا نمیخام عروسی 

و عروسی هم نمیگرفتم😒

واسه کسیه که خرج عروسیا میده

واا 

ممکنه بابای داماد عروسی بگیره ولی دلیلی نداره کادو ها رو برداره 

ما رسم داریم کارو مال عروس و داماده 

غیر از این که مثلا داماد پولی به باباش بدهکار باشه بخاد بهش پس بده 

مگه کادو و شاباشه عروسی واسه عروس و داماد نیست؟😐

الان خرج عروسی خیلی میشه . ما شهر کوچیک زندگی میکنیم  .شام فقط یه منو داره و شیرینی .همین سراز ۴۰ _ ۵۰ ملیون درمیاره چون تعداد مهمون ها ۱۰۰۰ به بالاس . حالا همه خرج با داماده وخانوادشه و اگه خانوادش  خانواده پولداری نبودن از همون پولهای جمع شده پول های خواننده و دیجی و عکاس و پول تالارو میدن . هرچی بمونه میدنش به عروس داماد . ولی بعضی جاها رسم دارن خانواده دختر کادوهای خودشو برمیداره اونجاها باید پول شام رو خودشون بدن .