2777
2789
عنوان

عروسییییییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 54 پست

بلا نسبت غلط کردن 150 تا حداقل بعدشم بگو ما هم جهاز در یه حدی ساپورت میکنیم یا شما هم یخچالو فقط اب ساپورت کنین بقیش با اونا😕 

درسته نباید تو خرج بندازی ولی حرفش زور داره میگفتن نداریم ولی نه اینکه شما بدین به اسم ما 

یه چیز دیگه بگو باشه ولی پولی رو که میدن خودمون برمیداریم یعنی بابات 

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه ی ۶۵۰ تا مهمون برعهده ی شوهرم بود کل عروسییی همه چیش.البته برعهده ی خانواده اش.همسرم فقط جهزیه گرفت.پول عروسی رو هم که نصفشو به خودمون دادن.

خوش اومدی آوای مامان😘😍

بهش بگو مگه تولده

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....

بعد گوشه جهاز سابیده شده باشه چشم عروو میسابونن 

سیسمونی هم با عروسه جشن عقدم با عروسه حنا بندونم با عروسه 

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش

از ما خرچ کامل عروسی با دوماده 

من برا عروسیم 1000 نفر مهمون داشتیم

500 تاش از ما بود 500 تا از شوهرم 

برا عردسی ابجیم 1200 تایی مهمان داشتیم که بازم 500 تا از ما بود بقیه از داماد

برا عروسی داداشم 1000 نفر از ما بود 100 نفر خانواده عروس که همونام نیومدن همشون

کلا عروسیامون بالای 1000 تا 1500 هس و خرج با داماده

نامزدى و حنابندون با ما عروسى با داماد پول عروسى واسه عروس و داماد 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖