2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اصلا اصلا درد نداره من بی حسی بودم  فقط نفخ داشتم همین  من ۵ روز بعد سرپا شدم انگا ...

عزیزم اسم دکترت بزای زایمان بعد ابدو میگی؟ راضی بودی؟

ببخشید یه سوال دیگه شما هم موقع عمل ابدو عضله های داخل شکمتو کامل دکتر دوخته بود؟

عزیزم اسم دکترت بزای زایمان بعد ابدو میگی؟ راضی بودی؟ ببخشید یه سوال دیگه شما هم موقع عمل  ...

بله گلم دکتر طاهره صفا ایسینی کامل دوخته بودن عضله هامو 

الانم راضیم الحمدالله شکر خدا 🥰🥰🥰🥰🥰

هیچ کس نبود کمک من کنه  گفتم خدایا من بچه میخوام توروخدا شکممو بهم نریز ♥️

سلام عزیزم خوبی؟!

من ده روز دیگه زایمان دارم عمل ابدو انجام داده بودم ۴ سال پیش.

شما شکمت ترک خورد؟خیلی شل و ول شد؟!

کلا چند کیلو اضافه کردین؟

من بعد از ماه هشتم شکمم دور نافم بیشتر رگه های بنفش زده…میترسم ترک شه و آویزون شه 😓

میشه بیایی یکم توضیح بدی از فرم شکمت بعد از عمل؟!ممنونتم

سلام عزیزم خوبی؟! من ده روز دیگه زایمان دارم عمل ابدو انجام داده بودم ۴ سال پیش. شما شکمت ترک خورد ...

سلام عزیزم هیچی نشد عین روز اولش شد فقط زود رژیم بگیر قند قطع کن بچسب پروتیین من ۹ ماه گذشته از زایمانم عالی عالی هست الان 

سلام عزیزم هیچی نشد عین روز اولش شد فقط زود رژیم بگیر قند قطع کن بچسب پروتیین من ۹ ماه گذشته از زایم ...

مرسی عزیزم که جواب دادی 

شما اصلا ترک نخورد شکمت؟!

من الان احساس میکنم‌اطراف نافم داره ترک میخوره…

چند کیلو کلا اضافه کردی شما؟من ده روز دیگه زایمانمه و ۸ کیلو اضافه کردم ولی احساس ترکیدن دارم دیگه شکمم درد میکنه 

شما هم اینطور بودی؟

مرسی عزیزم که جواب دادی  شما اصلا ترک نخورد شکمت؟! من الان احساس میکنم‌اطراف نافم داره ترک می ...

دقیقا عشقم منم شکمم احساس درد داشت 

داشتم منفجر میشدم منم ۸ کیلو ولی به شکمت نگاه نکن ۶ ماه زمان میخواد باز تخت شه اگرم نشد فدا سرت سه سال دیگه برو ترمیم 

من خوشحالم بچه اوردم اگه نمی اوردم حسرت میخوردم 

گور بابای هیکل 

درست میشه 

دقیقا عشقم منم شکمم احساس درد داشت  داشتم منفجر میشدم منم ۸ کیلو ولی به شکمت نگاه نکن ۶ ماه زم ...

مرسی گل 

خیلی امیدوارم کردی😘🤗

خداروشکر که راضی هستی 🌸

ایشالا منم رژیم میگیرم تخت میشم دوباره 😊😊