2777
2789

عزیزم سلبریتی های خارجی که هی بچه دار میشن اکثرا ورزش میکنن یا غذای رژیمی میخورن نه مث ایرانیا بخور بخواب اونم غذا های بد.بچه هاشونم خودشون گنده نمیکنن پرستار میگیرن خودشون به اندامشون میرسن

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز هزینش چنده؟؟ واینکه باید دیگه کم غذا حالت رژیمی باشی که باز بزرگ نشه؟؟؟ 😁😁

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 
سلام عزيزم  منم تقريبا تو وضعيت شمام خوشحال  ميشم بتونيم با هم تبادل نظر داشته باشيم🥰

سلام عزيزم من مامان آيسا هستم كاربريم پريد با كاربري جديد اومدم 

برات دوستي ميفرستم باهم تبادل نظر داشته باشيم عزيزم

فدات بشم خوب شد کفتی  ممنونم ازت

سلام عزيزم خوبي؟زايمان كردي به سلامتي؟!بيا از نجربياتت بگو منم باردارم ميخام ببينم بارداري سختي داشتي و زايمانت چطور بود؟!بچه چند كيلو بود.شكمت بعد از سرارين چطور شد؟

سلام عزیزم من هشت سال پیش ابدوکردم و بعدش باردار شدمالان دخترم ی ساله هست جانم شوالی داری درخدمتم

سلام عزیزم من چندتا سوال دارم خدا به شما و فرزندت سلامتی بده.. من ۵ سال پیش ابدو کردم الان مجددا باردارم هفته ۱۳.. زایمان اولم که قبل از ابدو بود طبیعی بود هفته ۴۱ بدنیا اومد الان سر دومی میخام دوباره بامیدخدا طبیعی زایمان کنم ولی میترسم تا هفته ۴۱ بخام صبر کنم مثلا نافم بهش فشار بیاد مثلا پاره بشه یا در روند زایمان طبیعی به بخیه هام فشار بیاد توروخدا تجربتونو بگید اینکه طبیعی بودید یا سزارین و ماه آخر بارداری چطور بود خدا نگه دارتون 

من از یکی از اقوام شنیدم که یکی از دوستانش همین کارو کرده بود  عمل شکم و حسابی صاف و صوف کرده ...

سلام عزیزم میتونم با این شخص از اقوامتون صحبت کنم ؟ بارداریشون راحت بود ؟ دارم از استرس میمیرم زایمانشون طبیعی بود یا سزارین ؟

مبارک باشه عزیزم  هم عمل شکمتون هم ازدواج مجددتون  والا من ابدو کامل کردم عین سزارین خط ...

سلام عزیزم بسلامتی .. منم ۵ سال پیش ابدو کردم الان باردارم ولی میخام طبیعی زایمان کنم بنظر شما امکان‌پذیر هست یا اینکه سزارین برای بچه بهتره .؟ میترسم جای کافی برای رشد نداشته باشه دارم از استرس میمیرم کاش میتونستم بیشتر باهاتون صحبت کنم از جزئیات هم سوال بپرسم بلکه آرامش بگیرم 

سلام عزیزم بسلامتی .. منم ۵ سال پیش ابدو کردم الان باردارم ولی میخام طبیعی زایمان کنم بنظر شما امکان ...

گلم سلام من شاید باورتون نشه این بچم که بعد از ابدو بود از اون یکیها تپلتر بود نیم کیلو 

خیلی خیلی خوبه 

شکمم برگشت سرجاش ولی خب یک جزیی تکونی خورد ولی معلوم نیست خودمم میفهمم 

عالی عالی بود سزارینمم درد نداشت 

بنظرم بیخیال طبیعی شما بخیه دارید پاره بشه خونریزی میکنی ولش کن 

منم دقیقا ۵ سال بعد ابدو زاییدم الان پنج ماهه ولی بعدش سخت رژیم بگیر سریع برگردی سوالی داشتی در خدمتم گلم 

سلام عزیزم بسلامتی .. منم ۵ سال پیش ابدو کردم الان باردارم ولی میخام طبیعی زایمان کنم بنظر شما امکان ...

هیچ کس نبود کمک من کنه 

گفتم خدایا من بچه میخوام توروخدا شکممو بهم نریز ♥️

گلم سلام من شاید باورتون نشه این بچم که بعد از ابدو بود از اون یکیها تپلتر بود نیم کیلو  خی ...

سلام عزیزم ممنون از جوابت.. راستش منم دست تنهام ی بچه دیگه دارم آشپزی کار خونه ... چقدر بعد از سزارین استراحت کردی و چقدر طول کشید تا بتونی دوباره کارهاتو خودت انجام بدی ؟درد بعد از سزارین شنیدم زیاده . عمل ابدو که انجام دادم دردی نداشتم فقط تا یمدت دولا راه میرفتم میخام بدونم سزارین چطوریه 

بازم ممنون 

گلم سلام من شاید باورتون نشه این بچم که بعد از ابدو بود از اون یکیها تپلتر بود نیم کیلو  خی ...

در ضمن ی سوال دیگه کدوم بیمارستان زایمان کردید و هزینه سزارین چقدر شد چون من دفترچه نیروهای مسلح دارم رفتم پیش دکتری و گفتن چون یبار عمل زیبایی انجام دادي و الان میخای سزارین بشی تازه بیمارستان دولتی نجمیه که طرف قرارداد با نیروهای مسلح هستش ۲۰ تومن هزینه زایمان میشه و برام سواله که چرا حالا باید پیش چندتا دکتر دیگم برم ببینم اونها هم همینو میگن 

سلام عزیزم ممنون از جوابت.. راستش منم دست تنهام ی بچه دیگه دارم آشپزی کار خونه ... چقدر بعد از سزاری ...

عزیزم اصلا اصلا درد نداره من بی حسی بودم 

فقط نفخ داشتم همین 

من ۵ روز بعد سرپا شدم انگار نه انگار زاییدم مهمون پذیرایی کردم نترس خیلی خوبه 

من ۱۹ تومن زایمانم شد بیمارستان مادران