2777
2789
خانما کسی نیست؟

سلام عزیزم
به سلامتی باردار شدی؟
اگه آره شکمت فرمش بهم نریخت‌؟ 

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فدات شم منتظرم هنوز ببینم شکم چه شکلی میشه

الان باردارین؟

شما تو تاپیک تامی تاک چندسال پیش بودین درسته؟ 

منم میخوام ابدومینوپلاستی انجام بدم شاید ۸یا۱۰سال دیگه یه بچه بخوام به نظرت ارزششو داره؟ 

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
الان باردارین؟ شما تو تاپیک تامی تاک چندسال پیش بودین درسته؟  منم میخوام ابدومینوپلاستی انجام ...

نه والا باردار نیستم قصدشو دارم ولی میارسم زحماتم به باد بره الان شکمم خیلی صافه میترسم 

من الان شش ماهمه گلم باور کن از بارداریهای قبلیم خیلی بهترم 

سلام عزیزم منم یک ساله ابدو ۳۶۰ درجه کردم ...و حتی خط عمودی روی شکمم ...من حتی دم پریودی که ورم میکنم حس میکنم به بخیه هام فشار میاد ...قصد بارداری نداشتم ولی ازدواج دومم هست و نامزدم بچه نداره و خیلی بچه دوست داره ...می‌خوام بدونم خیلللی اذیت شدید ؟ بچه رشدش خوبه ؟؟ ماله شما فقط جلو شکمتون ابدو شده ؟

سلام عزیزم منم یک ساله ابدو ۳۶۰ درجه کردم ...و حتی خط عمودی روی شکمم ...من حتی دم پریودی که ورم میکن ...

مبارک باشه عزیزم 

هم عمل شکمتون هم ازدواج مجددتون 

والا من ابدو کامل کردم عین سزارین خط بخیه داشت 

الانم ماه هشتم بارداریمم خیلی بارداریم سبک و خوبه 

بچه هم بالاست 

رشد و تکوناشم خوبه 

فقط فقط باید سریع بعد زایمان شکم بند ساعت شنی ببندم 

که اونم خریدم 

وگرنه بارداریم راحت و خوبه 

شما نکران نباش

بدون ترس بچه دار شو 

خدا بزرگه 

سلام عزیزم منم یک ساله ابدو ۳۶۰ درجه کردم ...و حتی خط عمودی روی شکمم ...من حتی دم پریودی که ورم میکن ...

البته من ۴/۵ سال بعد از عمل شکمم مجدد بچه دار شدم 

ولی انگار میگن ۶ ماه بعدشم میشه