2777
2789

من هنوزم نمیتونم باور کنم زن و شوهری همدیگه رو دوست داشته باشن ولی بخاطر بچه از هم جدا شن. یا اینکه میگن زندگی بدون بچه یکنواخت میشه. اصلا ازدواجی که بخواد با بچه دوام پیدا کنه بنظرتون ازدواج خوبیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلاخره ثمره ازدواجی باید باشه...

خودم مقل چی از جن میترسما..👹👹😈😈👺👺ساعت دو شب داشتم کاربری جدید میساختم  به جن فکر میکردم 😱👾💀👻👽 اسمم شد جن💀😱خودمم ترسیدم پاشدم بخوابم کل بدنمو بردم زیر پتو که پاهامو نگیره😨 😨😨😨خلاصه حلالم کنید اگه یه لحظه موهای تنتون  سیخ شد از ترس و اطرافتونو نگاه کردید👻 ولی ازین به بعد پشماتونو بزنید خوب نیست یه خانوم با کمالات پشم داشته باشه..باردارا حلالم کنیدا 💖

نه به هم نمیخورد فوقش بچه به سرپرستی میگرفتیم

ولی بچه واقعا زندگی رو شیرین میکنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

ما که نیتشو نداریم ولی اگه نشه هم شوهرم ول نمیکنم❤❤

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 

خو بچه شیرینی زندگیه ولی دلیل نمیشه بخاطر بچه دار نشدن جدا شد

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

نه اصلا

زمان ازدواجمون راجبش حرف زدیم و به این نتیجه رسیدیم که حتی اگه نتونیم بچه دار شیم باهم ازدواج کنیم 

چون ما فامیلیم گفتیم ممکنه خدایی نکرده مشاور ژنتیک بگه نمیتونید بچه دار شید