من هنوزم نمیتونم باور کنم زن و شوهری همدیگه رو دوست داشته باشن ولی بخاطر بچه از هم جدا شن. یا اینکه میگن زندگی بدون بچه یکنواخت میشه. اصلا ازدواجی که بخواد با بچه دوام پیدا کنه بنظرتون ازدواج خوبیه؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
قربونت بشم اصلا روحیت رو از دست نده همین که تو باشوهرت خوب و خوش باشی کافیه کار خوبی میکنی که میخوا ...
فدات عزیزم
اره میخوام یکم بیتفاوت باشم
رضا طفلی هیچی نمیگه ...
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
آخه هزینش چقدره؟ از هزینه طلاق و ازدواج مجدد (مخصوصا برای شوهرتون) که بالاتر نیس
فعلا نمیخوام به این چیزا فکر کنم
واقعا سخته برام زن دیگه ای برام بچه بیاره
فعلا نمیتونم قبول کنم ...
ممنونم از همدردیت عزیزم 🌸
روحیتو نباز تو یک انسانی صرفا برای تولید مثل خلق نشدی. نمیدونم چند سالته ولی علم هر روز داره پیشرفت میکنه همیشه امیدوار باش. بعد اینهمه هم زن و شوهر ک بچه دارن مثل دسته گل ولی زندگیشون پر از خشونت و بی احترامیه و اون بچه ها رو هم تباه میکنن. مهم عشقتونه زیاد با این فکرا و حرفا شوهرتو اذیت نکن.قدر همو بدونید.هیچ وقت دیالوگ خدابیامرز حسن جوهرچی تو سریال در پناه تو رو فراموش نمیکنم وقتی رفت خواستگاری دختر نازا گفتش تو اون دنیا زن و مرد با هم همراه میشن و خبری از بچه نیست...
روحیتو نباز تو یک انسانی صرفا برای تولید مثل خلق نشدی. نمیدونم چند سالته ولی علم هر روز داره پیشرفت ...
ممنونم عزیزم
بیشتر روابط فقط محدود به زن و شوهر نی
خانواده ها ...هم دخیل هستن ...
برا همین یکم سخت میشه ...